Olipa hyvä, että tavattiin

Lievestuoreen valokuvaamon palvelut, Erikoismuotokuvaus

Mikä on erikoismuotokuvaus ja mitä se sisältää?

Erikoismuotokuvaus voi olla huomenlahjakuvaus tai boudoirkuvaus. Se voi olla myös muotokuvaus sinusta merkkipäivänäsi tai uuden elämän kynnyksellä, miksipä ei ihan muuten vain. Se suunnitellaan ja ideoidaan omien toiveidesi mukaan ja mukaan valitaan mahdollisimman paljon sinulle mieluisia asioita kuten vaikkapa paikkoja, elementtejä ja värejä.

Erikoiskuvauksessa kuvauksen kesto on peruskuvausta pidempi ja se suunnitellaan paljon tarkemmin ennalta; käymme yhdessä läpi kuvien tarpeen ja toiveesi kuviin liittyen, suunnittelemme asut ja tyylin kuviin sopien. Vaatteita ja tyyliä voi vaihtaa kuvauksen keskellä useammankin kerran ja jopa kuvauspaikkaa voimme vaihtaa. Mietimme ja valitsemme kuvauspaikan tai -paikat yhdessä ja luomme kuville kokonaisen tarinan, jota noudatamme koko kuvauksen ajan ja kaikissa yksityiskohdissa.

Mikä on Hei sinä?

Erikoiskuvaus on yhdistettävissä Parturi-Kampaamo Saijan kanssa yhteiseen Hei sinä-pakettiin. Pakettiin sisältyy erikoismuotokuvauksen elementit, mutta hintaan sisältyy tämän lisäksi myös ammattilaisen toteuttama meikki ja kampaus. Usean vuoden yhteistyö Saijan kanssa on tuonut meille mahdollisuuden oppia toistemme työskentelytavat ja näin pelaammekin tiiminä erityisen hyvin.

Miten valmistaudun eriskoismuotokuvaukseen?

Mieti, haluaisitko täydellisen Hei sinä-paketin vai pelkän valokuvauksen

Jos meikki ja kampaus luonnistuu sinulta itse, voit tottakai tehdä ne omatoimisesti. Saijan palveluita suosittelen kuitenkin aina lämmöllä, jos kuvausmeikin –tai kampauksen teko ei ole ennalta tuttua tai omalla mukavuusalueellasi. Saija osaa auttaa sopivan meikin suunnittelussa ja tehdä toivottaessa myös hyvin huomaamattoman ja luonnollisen ehostuksen jos normaalisti et meikkiä juuri käytä. Kuvausmeikki ja –kampaus kuitenkin eroavat tavallisesta ehostuksesta oleellisesti, koska kuvausta varten tulevan meikin tulee aina olla hiukan normaalia vahvempi ja näin suosittelen aina ammattilaisen tekemää ehostusta, jotta se varmasti kestää siistinä koko kuvauksen ajan.

Mieti, koska tarvitset kuvat tai milloin kuvaus sopisi sinulle

Esimerkiksi huomenlahjaa varten kuvat on hyvä ottaa viimeistään kuukautta-puoltatoista ennen hääpäivää. Näin myös kuvavalintojen rauhalliselle tekemiselle sekä kuvien jälkityölle jää tarpeeksi aikaa, eikä minkään osa-alueen kanssa tule kiire.

Ota yhteys minuun

Ennen kuvausta sinun ei ole pakko tietää vielä mitään muuta, kuin päättää että haluat kuvauttaa itsesi, autan sinua mielelläni ideoimaan juuri sinulle sopivan kuvauksen.

Mieti sinulle tärkeitä tai mieluisia asioita

Kuvauksen punainen lanka voi löytyä mistä vain; lempiväristäsi, suosikkituoksustasi, ihanimmasta metsämaisemasta tai puolison paidasta. Valokuvien tarinassa voidaan korostaa ja nostaa esiin juuri niitä asioita, mitä itse haluat ja jättää pienemmälle niitä asioita, mitä et koe tärkeäksi. Näitä asioita mietimme yhdessä vielä ennen kuvaustasi ja suunnittelemme kuvauksen toivomiesi asioiden ympärille.

Mieti, mitä rakastat itsessäsi ja miksi haluat kuvat

Vaikka kuvauksen kvuat olisivat lahja rakastetulle, on kuvilla valtavan suuri voima myös itseesi. Mieti siis myös itsesi kannalta; millaisia kuvia toivoisit ja mistä jäisi sinulle itsellesi mukava muisto vuosienkin päästä katseltavaksi. Mieti piirteitä, joista itse itsessäsi pidät ja jos kuvat tulevat lahjaksi, mieti mistä kuvien saaja erityisesti sinussa pitää. Mieti omaa mukavuusaluettasi; missä ja miten koet itse olevasi parhaimmillasi.

ERIKOISMUOTOKUVAUKSEN HINTA: 140e

HEI SINÄ-PAKETIN HINTA: 250e

Erikoismuotokuvaus sisältää normaalin muotokuvauksen tavoin kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivotussa miljöössä sekä koevedokset valokuvaamollani. Kuvatiedostot tai kuvatuotteet eivät kuulu kuvauspaketin hintaan, vaan ne tilataan erikseen kun pääset ensin näkemään kuvat ja valitsemaan niistä suosikkisi. Olen mielelläni apuna sopivimpien kuvien valinnassa.

 

AJAN VARAAMINEN ERIKOISMUOTOKUVAUKSEEN:

Erikoismuotokuvaus ja Hei sinä varataan puhelimitse, sähköpostilla tai kasvotusten. Näin pääsen jo heti alusta asti parhaimmin kiinni siihen, mitä varten ja millaisia kuvia itsestäsi toivot. Näin pääsemme myös varmistamaan aikataulujen yhteensopivuuden kampaajan kanssa, jos toivot myös tämän palvelun saavasi saman katon alta. Puhelimitse minut tavoitat numerosta 044 9721372 tai sähköpostilla [email protected]

 

-Jenni

 

Tämä juttusarja esittelee Lievestuoreella sijaitsevan Jenora Design valokuvaamon palveluita. Löydät jatkossakin kaikki tämän aihealueen tekstit tunnisteella Valokuvaamon palvelut. Palveluita esitellään blogin puolella joka kuukausi vuoden 2019 aikana, jos tarvitsemastasi palvelusta ei vielä esittelyä ole ilmestynyt, voit tutustua siihen jo Hinnasto-sivulla, Facebookissasähköisessä ajanvarausjärjestelmässäni tai kysyä lisätietoja sähköpostitse tai soittamalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *