Lievestuoreen valokuvaamon palvelut, Erikoismuotokuvaus / boudoirkuvaus

Mikä on erikoismuotokuvaus ja mitä se sisältää?

Erikoismuotokuvaus voi olla huomenlahjakuvaus tai boudoirkuvaus. Se voi olla myös muotokuvaus sinusta merkkipäivänäsi tai uuden elämän kynnyksellä, se voi olla myös sinun oma hetkesi sinulle ihan muuten vain. Kuvaus suunnitellaan ja ideoidaan omien toiveidesi mukaan ja mukaan valitaan mahdollisimman paljon sinulle mieluisia asioita kuten vaikkapa paikkoja, elementtejä ja värejä.

Kuvauspaketti sisältää kuvauksen suunnittelun kanssasi ennalta; käymme yhdessä läpi kuvien tarpeen ja toiveesi kuviin liittyen, suunnittelemme asut ja tyylin. Haluaisitko ehkä jotain vahvaa ja voimakasta tai pehmeää ja sensuellia? Käytämme apuna mm. Pinterestiä ja voin esitellä sinulle myös aiemmin asiakkaille otettuja kuvia ideapankkina. Vaatteita ja tyyliä voit vaihtaa kuvauksen keskellä useammankin kerran ja jopa kuvauspaikan vaihto on mahdollista. Suunnittelen kanssasi yhdessä kuvauskokemuksen, josta käteen jää sekä mukavia muistoja että upeita kuvia kiikkustuoslissakin ihmeteltäväksi.

Kuvaus voidaan toteuttaa studiollani Lievestuoreella, jossa saamme lavastettua rennon kodinomaisen ympäristön, kauniin hotellimaisen miljöön tai haluamasi värisen studiotaustan. Myös kuvaus toivomassasi kuvauspaikassa on mahdollinen, esimerkiksi kesällä ulkokuvaukset onnistuvat hyvin, 35km säteellä Lievestuoreelta kuljen aina veloituksetta luoksesi. Voin myös suositella hyviä kuvauspaikkoja kuvauksiisi kun kerrot toiveesi.

Mikä on boudoirkuvaus?

Boudoirkuvausta voisin kuvata itsevarmuutta tuovaksi, vahvistavaksi kuvauskokemukseksi. Moni kokee kuvauksen voimauttavana ja myös omanlaistaan varmuusboostia tuovana; ”vau, tässä minä olen”. Boudoirkuvaus kulkee aina sinun ehdoillasi omien toiveittesi kautta. Minä autan ja opastan eri asentoihin, kerron kuinka pää tai jalka on hyvä asettaa ja annan sinulle varmuutta onnistua kuvissa. Käymme kanssasi ennalta ideakuvien kautta läpi millaista tyyliä ja sävymaailmaa toivoisit, kuvaamollani on mahdollisuus monenlaisiin eri vaihtoehtoihin niin taustojen kuin tyylienkin osalta. Voit tuoda kuvauksiin lempialusvaatteesi tai olla ilman, voit myös kääriytyä pehmeisiin viltteihin tai rakkaimpaan kotipaitaan.

Mieti, mistä pidät itsessäsi. Vaikka kuvauksen kuvat olisivat lahja rakastetulle, on kuvilla valtavan suuri voima myös itseesi. Mieti siis erityisesti; millaisia kuvia sinä toivoisit ja mistä jäisi sinulle itsellesi tärkeä muisto vuosienkin päästä katseltavaksi. Mieti omaa mukavuusaluettasi; missä ja miten koet itse olevasi parhaimmillasi.

Sinun ei tarvitse rakastaa itseäsi tullessasi kuvauksiin luokseni, sinun ei myöskään tarvitse olla tietyn kokoinen tai näköinen tai tarvitse osata mitään ”temppuja”. Minä opastan, autan ja ohjaan sinua koko kuvauselämyksen läpi. Rauhallinen pitkä kuvausaika mahdollistaa kaikkien eri puoliesi tallennuksen; saat olla samalla kertaa herkkä ja voimakas, räväkkä ja sensuelli. Erikoismuotokuvaus on myös täydellinen lahjaidea: niin kuvattavalle kuin kuvien saajalle.

 

Boudoirkuvauksen / erikoismuotokuvauksen hinta 200e

Erikoismuotokuvauksen kuvausmaksu on 200 euroa ja se sisältää

  • Kuvauksen suunnittelupalaverin ennen kuvausta
  • Kiireettömän kuvauksen useammalla eri taustalla, asulla tai tyylillä
  • Kuvaus studiollani tai toivomassasi ympäristössä (35km säteellä matkat kuuluvat aina hintoihini)
  • Koevedosgallerian eli esikatselukuvat parhaista kuvista
  • Kuvausmaksu ei sisällä kuvia tai tiedostoja, vaan ne tilataan ja maksetaan erikseen
  • Mahdollisuus laajentaa kuvaus Hei sinä-kuvauselämykseksi, jolloin saat päivääsi myös ammattilaisen tekemän kuvausmeikin ja kampauksen lisähintaan +100 e
 

Jos mieleesi heräsi kysyttävää, haluaisit tietää lisää kuvauksista tai haluaisit varata sellaisen itsellesi, voit varata ajan nettiajanvarauksesta tai soittamalla minulle. Lahjakortin kuvauksiin voit tilata soittamalla tai sähköpostilla jenni (ät) jenoradesign.com . Myös nettisivujen yhteydenottolomake tavoittaa. Jos mietit millainen kuvapaketti olisi sinun kuvauselämykseesi paras, voit myös tutustua eri kuvaustyyppien eroihin tässä tekstissä

-Jenni

Huomenlahjakuvaus, boudoirkuvaus, boudoirkuvauksen hinta, huomenlahjakuvaus Keski-Suomessa

2 vastausta

  1. Moikka, olisin kiinnostunut varaamaan ajan boudoirkuvaukseen. Toiveissa olisi myös saada siihen tuo +100€ kuvausmeikki ja kampaus 🙂 Ajatuksena olisi saada räväkät ja sensuellit kuvat joita muistella sitten myös vuosien päästä. Toki minkäänlaista kokemusta ei tämmöisestä itsellä ole. Halusin kääntyä sinun puoleesi, koska ottamasi 1- vuotis kuvat tytöstä olivat täydelliset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän kopioi luvatta!