Olipa hyvä, että tavattiin

HAUTAJAISKUVAUS

Minä näen, että valokuvan tärkein tehtävä on pysäyttää hetket

ja kertoa meille tapahtumista sellaisena kuin ne tapahtuvat. Koen ainutkertaisten tilaisuuksien tallentamisen valokuviksi tärkeänä ja hautajaiset ovat tällainen tilaisuus vahvimmillaan. On vaikeaa muistaa jokaista pientä yksityiskohtaa päivästä, joka kiitää huomaamattamme ohi. Sanotaan että suru sokaisee, minä toivon voivani tällöin olla omaisten silmät. Pyrin tallentamaan raskaasta päivästä jokaisen huomaamattomankin hetken ja tunteen kuviini, niin että voitte myöhemmin katsoa ja muistella tilaisuutta ja sinne saapuneita ihmisiä lämmöllä.

Hautajaiskuvaus alkaen 150e

Hautajaisten valokuvaus hinnoitellaan tuntiperusteisesti käytetyn kuvausajan mukaan. Tuntihinta 150e/h sisältää kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn sekä toimituksen nettigalleriassa kuvauksen jälkeen noin kahden viikon kuluessa kuvauspäivästä. Minimilaskutus on yksi kuvaustunti. Sähköisillä kuvilla on vapaa teettämis- ja käyttöoikeus yksityiskäytössä joten voitte tilata kuvista aitoja valokuvia minun kauttani mutta myös muiden kuvanvalmistamoiden kautta. Vähintään kahden tunnin kuvauksiin sisältyy myös yksilöllinen, teille kasattu valokuva-albumi tilaisuuden pääkuvista. Kaikissa tilaisuuksissa kuvausaika sovitaan tilaajan kanssa erikseen tilaisuuden kulkuun ja luonteeseen sopien.

Hautajaiskuvaukset ympäri Suomen

Hautajaiskuvauksia toteutan ympäri Suomen. Matkakulut ensimmäisen 35km:n osalta lähtöpisteestäni Lievestuoreelta kuuluvat aina kuvauksen hintaan. Yli 35km menevistä matkoista kilometrikorvaus on 10e/alkava kymmenen kilometriä.

Suru on tänään ystäväni.

Se ei syyllistä, kysy, utele eikä epäile.

Se sulkee syliinsä, pitää kiinni, halaa ja puristaa.

Suru on tänään ystäväni, ihan kuten sinäkin olet ollut.

valokuvaaja jenni oranen_valokuvaamo jenora design_0202

ADRESSIT

Kuvaamani ja suunnittelemani adressit ostettavissa suoraan valokuvaamoltani Liepeentieltä tai tilattavissa sähköpostitse osoitteesta [email protected] . Adressiin voit valita:

  • Koon (kokoina tarjolla a5 ja a4 taitekortti)
  • Kansikuvan (tarjolla viittä erilaista kansikuvaa)
  • Sisätekstin (adressin sisään valittavissa toivomasi suruvalittelut, värssy kirjoitetaan itse käsin tai voit toivoa haluamasi värssyn tulostettuna valmiiksi sisälehdelle)

Adressipakkaukseen sisältyy: Adressi, sisälehtinen, toivomasi sisätekstit, valkoinen tai musta mokkanauha ja adressin kokoon sopiva kirjekuori

Moni perhe on aikojen saatossa luottanut rakkaansa viimeisen tilaisuuden valokuvat käsiini

Jokainen näistä tilaisuuksista on ollut minulle yksilöllinen ja tärkeä, ihan kuten itse omaisena  toivoisin. Tunnen useiden lähialueiden kappelien ja kirkkojen tilat ja valon kulun, mutta saavun aina tilaisuuteen noin 15min ennen sen alkua valmistautumaan.  Tilaisuudessa pysyttelen kuvaajana taka-alalla ja tapahtumat saavat edetä omalla painollaan. Siunaustilaisuuden päätteeksi voimme ottaa perhe- ja ryhmäkuvia toivomillanne kokoonpanoilla haudalla tai kirkossa.

Enemmän ajatuksiani hautajaiskuvauksista ja niiden tärkeydestä minulle valokuvaajana voit lukea lisää täällä ja täällä.

 

Hautajaisten valokuvaus on tehtävä, jonka kannan kerta toisensa jälkeen ylpeydellä. Jos kaipaat siunaus- tai muistotilaisuuteen valokuvaajaa, otathan minuun yhteyttä.

Valokuvaaja Jenni Oranen

p. 044 972 1372
[email protected]

Huomaathan, että vainajan, omaisten ja vieraiden yksityisyys on minulle tärkeää, en siis koskaan jaa tunnistettavia kuvia ihmisistä oman työni näytteinä ilman erillistä sopimista. Pääasiassa kaikki otetut kuvat pysyvät siis vain oman perhepiirinne nähtävillä, joskus pysäyttävimmistä valokuvista pyydän perheeltä erityslupaa julkaisuun. Tässäkin kohtaa omaisilla ja kuvassa esiintyvillä on aina mahdollista kieltäytyä kuvan julkaisusta eli kuvat eivät koskaan päädy esiteltäväksi ilman omaa suostumustanne.
Hautajaiskuvaus Jyväskylä, Jyväskylän maalaiskunta, Toivakka, Laukaa, Lievestuore, Hankasalmi, Kuopio