Hautajaiskuvaus

Minä näen, että valokuvan tärkein tehtävä on pysäyttää hetket

ja kertoa meille tapahtumista sellaisena kuin ne tapahtuvat. Koen ainutkertaisten tilaisuuksien tallentamisen valokuviksi tärkeänä ja hautajaiset ovat tällainen tilaisuus vahvimmillaan. On vaikeaa muistaa jokaista pientä yksityiskohtaa päivästä, joka kiitää huomaamattamme ohi. Sanotaan että suru sokaisee, minä toivon voivani tällöin olla omaisten silmät. Pyrin tallentamaan raskaasta päivästä jokaisen huomaamattomankin hetken ja tunteen kuviini, niin että voitte myöhemmin katsoa ja muistella tilaisuutta ja sinne saapuneita ihmisiä lämmöllä.

Hautajaiskuvaus alkaen 320e

Hautajaisten valokuvaus hinnoitellaan tilaisuuden keston ja luonteen mukaan. Otathan minuun yhteyttä mahdollisimman pian hautajaispäivän varmistuttua varataksesi kuvauksen tilaisuuteenne.

Pelkän siunaustilaisuuden valokuvaus on hinnaltaan 320 euroa sisältäen kuvauksen sovitusta ajankohdasta eteenpäin. Kuvien jälkikäsittely sekä toimitus sähköisesti internet-galleriassa vapain teettämisoikeuksin sisältyy kuvauksen hintaan. Valmistan toiveestasi myös valokuvat ja kuvakirjat tilaisuuden kuvista.

Siunaus- ja muistotilaisuuden valokuvaus yhteispakettina on hinnaltaan 160e / tunti toteutuneen kuvausajan mukaisesti alkaen siunaustilaisuudesta päättyen muistotilaisuuden haluttuun kohtaan. Kuvaustuntien hinta sisältää kuvien viimeistelyn sekä toimituksen sähköisesti internet-galleriassa.

Hautajaiskuvaukset ympäri Suomen

Hautajaiskuvauksia toteutan ympäri Suomen. Matkakulut ensimmäisen 35km:n osalta lähtöpisteestäni Lievestuoreelta kuuluvat aina kuvauksen hintaan. Yli 35km menevistä matkoista kilometrikorvaus on 10e/alkava kymmenen kilometriä.

Moni perhe on aikojen saatossa luottanut rakkaansa viimeisen tilaisuuden valokuvat käsiini

Jokainen näistä tilaisuuksista on ollut minulle yksilöllinen ja tärkeä, ihan kuten itse omaisena  toivoisin. Tunnen useiden lähialueiden kappelien ja kirkkojen tilat ja valon kulun, mutta saavun aina tilaisuuteen noin 15min ennen sen alkua valmistautumaan.  Tilaisuudessa pysyttelen kuvaajana taka-alalla ja tapahtumat saavat edetä omalla painollaan. Siunaustilaisuuden päätteeksi voimme ottaa perhe- ja ryhmäkuvia toivomillanne kokoonpanoilla haudalla tai kirkossa. Voit lukea lisää ajatuksistani ja kokemuksistani hautajaisten parissa tästä.

Huomaathan, että vainajan, omaisten ja vieraiden yksityisyys on minulle tärkeää, en siis koskaan jaa tunnistettavia kuvia ihmisistä oman työni näytteinä ilman erillistä sopimista.
Hautajaiskuvaus Jyväskylä, Jyväskylän maalaiskunta, Toivakka, Laukaa, Lievestuore, Hankasalmi, Kuopio

 

Hautajaisten valokuvaus on tehtävä, jonka kannan kerta toisensa jälkeen ylpeydellä. Jos kaipaat siunaus- tai muistotilaisuuteen valokuvaajaa, otathan minuun yhteyttä.

Valokuvaaja Jenni Oranen

p. 044 972 1372
jenni@jenoradesign.com

Ethän kopioi luvatta!