Tarina-dokumentaarinen kuvauspaketti

Vanha suosikki on palannut palveluihin; Tarina-dokumentaarinen kuvauspaketti! Mitä eroa Tarinalla on tavalliseen muotokuvaukseen? Mitä nämä eri paketit sisältävät? Tästä lisää tässä blogitekstissä 🙂 .

Muotokuvaus sekä erikoismuotokuvaus

palveluissani perustuvat ns. perinteiseen muotokuvaukseen. Näissä kuvaustyypeissä tarjoan rauhallisen kuvaushetken studiossa tai toivomassasi muussa kuvauspaikassa. Ohjaan, opastan ja neuvon sinua tai teitä kuvauksen aikana löytämään luontevimmat asennot ja paikat yhteiseen muotokuvaan. Kuvaus kulkee paljon minun ”avustamanani” , ehdotan aika ajoin uutta asetelmaa tai pyydän ihmisiä liikkumaan, lapsia vaihtamaan syliä tai muuta. Tavoitteena voisi sanoa olevan edustavat kuvat teidän ehdoillanne. Kameraan katsotaan jos siltä tuntuu, joskus suosikkikuvaksi voikin valikoitua se kaikkien yhteinen naurun remakka tai yhteinen jaettu tunne.

Sisaruskuvaus muotokuvauksena

Kuvauksen jälkeen noin kahden viikon päähän sovimme tapaamisen vedospalaverin merkeissä. Vedospalaverissa käymme kaikkien kuvauksenne parhaimpien kuvien esikatseluversiot yhdessä läpi ja suunnittelemme, mitä kuvista toivoisitte tehtävän. Kuvat tilataan erillisen tuotehinnaston mukaisesti, tästä valikoimasta löytyvät vaihtoehdot niin valokuville, tauluille kuin sähköisillekin kuville. Muotokuvauksessa katsomme kuvia yksilöinä ja jokaisen yksittäisen kuvan merkitys on monesti tärkeämmän tuntuinen, kuin isossa kuvamassassa. Valitsemasi kuvat valmistetaan ja viimeistellään sovitun mukaisesti. Jokainen kuva käsitellään yksilöllisesti ja kuvien hintaan sisältyy aina mm. mustelmien ja näppyjen poisto, hiusten ja taustojen siistiminen tarvittaessa. Kuvien ja tuotteiden valmistukseen käytän tuttuja kotimaisia palveluntarjoajia ja seuraan jokaisen tilatun tuotteen laatua mahdollisimman tarkasti.

Tarina-dokumentaarinen kuvauspaketti

sen sijaan on enemmänkin arkisia hetkiä. Tämä kuvaus toteutetaan aina miljöössä (kuvauspaikka voi olla ulkona tai vaikka kotonasi) ja kuvaukseen on varattu 2 tuntia aikaa. Tänä aikana voin lähteä mukaanne vaikka perheen eväsretkelle tai sinun ja puolisosi pienelle vaellukselle. Kuvaus sopii niin vauva-arjen, purjehdusreissun tai selfcare-päivän tallennukseen. Kuvaan jokaisen hetken sellaisena kuin sen näen, en opasta tai ohjaa teitä erilaisiin asentoihin vaan jokainen hetki menee täysin omalla painollaan ja minä kuljen matkassa. Dokumentaarista kuvauspakettia Tarinaa voimme hyödyntää mihin tahansa kuvaukseen, se voi siis olla perhekuvaus, vuosipäiväkuvaus, kihlakuvaus tai jopa voimauttavan tuntuinen omakuvien tallennus sinusta.

Tarina- dokumentaarinen kuvauspaketti perhekuvauksena

Tarina kuvauspaketti on parhaillaan sinulle, joka rakastat arkipäiväisyyttä ja elämänmakuisia hetkiä. Et pelkää keksinmuruja suupielessä tai tuulessa viuhtovia hiuksia, vaan haluat jokaisen sukkamakkaran ja naurun räkätyksen talteen. Näet valokuvat tarinana ja tahdot talteen paljon pieniä ohikiitäviä hetkiä.

Tarina kuvauspaketti sisältää kuvauksen sekä laajan kuvagallerian teille muistoksi. Näistä kuvista emme siis pidä yhteistä esikatseluhetkeä, vaan saat ladattavaksi itsellesi kaikki valitsemani onnistuneet peruskäsitellyt kuvat nettigallerian välityksellä. Tarina-paketin kuvien hintaan ei sisälly yksityiskohtainen kuvankäsittely kuten näppyjen, mustelmien tai tuulessa lennähtävien hiusten siistiminen, vaan jokainen asia tallentuu kuviin sellaisenaan.

Tarina- dokumentaarinen kuvauspaketti perhekuvauksena

Tarina-pakettiin kuuluvat valokuvat ovat 13x20cm kokoisia kuvatiedostoja eli voit tulostaa ja tilata niistä perinteisiä kymppikuvia sekä siitä hiukan isompia valokuvia. Erilaisilla näytöillä ja sähköisillä laitteilla katseluun kuvat sopivat mainiosti sellaisenaan!

Heräsikö mieleesi vielä jotain kysyttävää? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopivin kuvaus sinulle!

-Jenni

Dokumentaarinen perhekuvaus, dokumentaarinen kuvauspaketti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän kopioi luvatta!