Lievestuoreen valokuvaamon palvelut, valmistujaiskuvaus

Valmistujaiskuvaus, rippikuvaus ja ylioppilaskuvaus ajatellaan herkästi kuvaukseksi, joka toteutetaan lähinnä vanhempia, isovanhempia ja sukulaisia varten; jotta on sitten kiitoskorttiin laittaa kuva. Onneksi tämä kuvaus on paljon, paljon muutakin ja etenkin nykyään myös kuvattavalla itsellään on usein omia toiveita kuvien suhteen 🙂 . Kuviin voidaan tuoda lisämerkitystä vaikkapa kuvauspaikan valinnalla tai tuoda kuviin jokin tärkeä elementti kuten soitin, kulkine, mikä tahansa harrastus tai vaikka lemmikki. Monesti tallennetaan ns. kiitoskorttikuva, joka on se perinteisempi lakki päässä tai ruusu kädessä otettu kuva, mutta tämän lisäksi otetaan aina myös rennompaa ja nuoren näköistä kuvaa.

Ylioppilas omenapuiden keskellä

Koska on sopiva aika ottaa valmistujaiskuvat?

Viimevuosina valmistujaiskuvaukset ovat levittäytyneet pitkin vuotta; osa perheistä on toivonut kuvat ehdottomasti heti, kun valmistujaispäivä on varmistunut ja osa tiettyyn ajankohtaan kuten pidemmällä kesää, kun säät lämpenevät ja luonto herää täyteen kukkaan. Monessa perheessä on myös vakiintunut tapa otattaa kuvat muulloin kuin varsinaisena juhlapäivänä; tällöin kenenkään ei tarvitse rientää kuvauksista suoraan juhlaan kiireen vilkkaa tai pelätä jumittuuko auto ruuhkassa kaupunkiin eri paikkojen välillä. Tämä poistaa paljon myös kuvattavien paineita ja kuvaustilanteessakin entistä helpompi rentoutua.

Missä valmistujaiskuvaus toteutetaan ja mitä kuvaushinta sisältää?

Valmistujaiskuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai toivomassasi miljöössä esimerkiksi kotona tai sovitussa ulkopaikassa Valmistujais- ja ylioppilaskuvia on vuosien saatossa otettu niin pellolla, metsässä, omenatarhassa ja kotipihoillakin. Kuvausmaksuun sisältyy aina matkan 35km säteellä kuvaamoltani Lievestuoreelta, joten kuvauspaikan saat valita vapaasti toiveesi mukaan. Tähän kuvausalueeseen sisältyvät mm. Jyväskylä, Hankasalmi, Toivakka ja Laukaa.

Kuvaukseen on hyvä varata noin tunti kiireetöntä aikaa, toisten kanssa saamme kuvauksen valmiiksi puolessa tunnissa ja toisten kanssa kuvaukseen menee kokonainen tunti, tämä riippuu paljon mm. kuvauspaikasta ja mahdollisten siirtymien määrästä. Tärkeää kuitenkin on että aikaa on varattu riittävästi, jotta kiire kuvauksesta jää pois. Voit ennalta kertoa minulle toiveitasi tai ajatuksiasi kuviin liittyen tai ainakin kertoa jo vaatetuksestasi; millainen asu sinulla kuvissa tulee olemaan ja otatko mukaan muuta kuten ylioppilas- tai ammattilakin tai kukkia. Kuviin on aina mahdollista sovittaa mukaan myös harrastevälineitä tai eläimiä, muistat vain kertoa ennalta mitä kaikkea kuviin tulisi mahduttaa. Autojen ja mopojenkin kanssa on kuvattu monet kuvat 🙂 .

Kuvausmaksu sisältää kuvauksen, ennakkosuunnittelun sekä koevedokset kuvaamollani kuvauksen jälkeen. Koevedoksista pääsette valitsemaan suosikkikuvat, joista teemme valokuvia ja muita kuvatuotteita toiveidenne mukaisesti. Tilattavat kuvat hinnoitellaan erillisellä kuvahinnastolla, jossa tuotevalikoimaa on valokuvista ja kiitoskorteista aina tauluihin ja kuvakirjoihin.

Voimmeko ottaa perhekuvan samalla?

Ehdottomasti! Perhekuvaus on mahdollista ja järkevääkin yhdistää valmistujaiskuvaukseen, sillä näin  samalla kertaa saadaan tallennettua kahdet kuvat. Kun kuvia otetaan myös perheestä, on kuvausaikaan hyvä varata esimerkiksi kuvauksen loppupäähän hiukan lisäaikaa ja näin ehditään tallentaa kiireettömästi koko perhe valmistuneen kanssa yhdessä. Kuvauspaikka perheen kanssa voi olla sama tai eri, kuin yksilökuvissa. Autan mielelläni sopivan kuvauspaikan valinnassa! Perhekuvien kuvaaminen valmistujaiskuvauksen yhteydessä ei tuo lisäkuluja, vaan se sisältyy samaan kuvaushintaan.

Muotokuvaus 160e

Muotokuvauksen kuvausmaksu on 160 euroa ja se sisältää

  • Kuvaus yhdelle tai useammalle hengelle, sinä päätät kokoonpanon
  • Kuvaus studiollani tai toivomassasi ympäristössä (35 km säteellä matkat kuuluvat aina hintoihini)
  • Koevedosgallerian eli esikatselukuvat parhaista kuvista
  • Kuvausmaksu ei sisällä kuvia tai tiedostoja, vaan ne tilataan ja maksetaan erikseen

Lisätiedot ja ajanvaraus:

  • Jos mieleesi heräsi vielä kysyttävää, laitahan viestiä tai soita ja suunnitellaan yhdessä kuvaustanne.
  • Valmistujaiskuvaan, rippikuvaan ja ylioppilaskuvaan voit varata ajan netin ajanvarauksen kautta tai soittamalla/laittamalla sähköpostia  (puh. 044 9721372, sposti jenni@jenoradesign.com) .

-Jenni

Valokuvaamo Laukaa, ylioppilaskuvaus Lievestuore, rippikuvaus Jyväskylä, rippikuvaus Laukaa, ylioopilaskuvaus Jyväskylä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän kopioi luvatta!