Tietosuojalauseke

Tämä on Jenora Designin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.2.2019.

REKISTERINPITÄJÄ

Jenora Design, Liepeentie 4, 41400 Lievestuore

Jenni Oranen 0449721372, jenni@jenoradesign.com

REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Jenni Oranen 0449721372, jenni@jenoradesign.com

REKISTERIN NIMI

Jenora Designin asiaka- ja markkinointirekisteri

OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Nimellä on helpompi kutsua ja osoitteella oikeaan paikkaan kirjoitella. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on siis yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ilman mainintaa.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteriin tallennetaan sellaista tietoa, mitä sinä haluat kertoa. Nimi, puhelinnumero ja sähköposti ovat usein antamiasi tietoja, monesti täällä päässä kirjaillaan myös ylös mitä olet esimerkiksi tilannut ja milloin, sillä ilman näitä tietoja emme pysty tilauksia käsittelemään. Virallisemmalla maininnalla siis rekisteriimme tallennettavia tietoja voivat olla: yritys/organisaatio, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, www-sivustojen osoitteet, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. Pääasiassa tallennamme tietoa vain sinun itsesi antamana: yhtedenottolomakkeella tietosi jättämällä niitä käytetään vain yhteydenpitoon kanssasi sekä toivoessasi uutiskirjeen lähetykseen. Sähköpostilistalle liittymisestä vastaa yrittäjä, sähköpostilistan ohjelmana MailChimp. Sähköpostilistalle osallistuminen on vapaaehtoista, millekään listoille tai turnajaisiin emme sinua osallista ilman omaa toivettasi.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Jos lähetät kotisivujen lomakkeen kautta viestiä, saamme antamasi tiedot, jotta voimme viestiisi vastata. Virallisemmin siis rekisteriin mahdollisesti tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Tietoja säilytetään siihen asti, että sovitut työt on toteutettu ja laskutettu, mielelläni kuulen sinusta lisää myös sen jälkeenkin. Aina mahdollisuuksien ja antamasi luvan mukaan säilytän tietojasi siis mahdollista seuraavaakin tapaamista varten!

Virallisella kielellä siis asiakastiedot säilytetään asiakassuhteen keston ajan eli mahdollisen työtilauksen toteutumiseen ja laskutukseen saakka. Tarvittaessa tietoja säilytetään myös myöhempää asiakkuuden jatkumista varten. Asiakastiedot ovat tallessa sähköisessä järjestelmässä salasanan takana. Tiedot poistetaan asiakassuhteen päätyttyä.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Asiakkaiden tiedot pidän visusti itselläni, niitä ei ole siis tapana jaella muille. Virallisesti kerrottuna siis asiakkaiden tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa (useimmiten siis ei lainkaan). Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Asiakastiedot kaikessa muodossaan ovat luottamuksen arvoista materiaalia ja ne pidän itselläni salassa ylimääräisiltä silmäpareilta parhaani mukaan mm. luomalla mainioita salasanoja ja pitämällä kuvaamollani ovet ja kaapit lukossa.

Virallisesti sanottuna siis rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Digitaalinen tietoturva päivitetään jatkuvasti ja rekisterinpitäjä huolehtii tietojen salassapidosta asiallisesti.

TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA SEKÄ

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Voit koska vain kysyä ja tarkistaa mitä tietoja minulla sinusta on ja kuinka ne on säilytettynä. Tällainen pyyntö tulee tehdä kirjallisesti suoraan rekisterinpitäjälle, vastaus ja yhteenveto toimitetaan kuukauden kuluessa yhteydenotosta.

Voit koska vain pyytää minua unohtamaan sinut, jolloin tietosi, tilauksesi ja muut asiakassuhteeseen liittyvät yksityiskohdat mitätöidään muistitoista. Voit myös toivoessasi rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, molemmat vaateet tulee tehdä kirjallisella pyynnöllä.

SIVUSTOLLA KÄYTETTÄVÄT LISÄOSAT JA ULKOISET ELEMENTIT

Jotta tämä sivusto toimii ja rullaa ja voisin palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytetään tällä sivulla apuvälineinä mm. seuraavia palveluita tai elementtejä:

MAILCHIMP: Sähköpostiohjelma, joka tarjoaa lomakkeen millä pystyt liittymään postituslistalleni. Tietosi välittyvät minulle sähköpostitse, jolloin liitän sinut toiveestasi postituslistalle, jolla kuulet viimeisimmät uutisemme ja saat kiinni tarjouksista.

GOOGLE MAPS: Karttapalvelu tallentaa evästeitä, palvelun perimmäinen syy sivuilla on kertoa sinulle mistä löydät minut

WORDPRESS: Sivusto on rakennettu WordPressillä.

GOOGLE ANALYTICS –palvelulla seurataan sivustoa ja sinun liikkumistasi siellä. Miten viihdyit ja mitä touhusit, etsitkö jotain ja löysitkö etsimäsi.

Muita sivuston käyttämiä lisäosia tai elementtejä ovat: Facebook Pixel. Käytössä on mahdollisesti myös muita verkkosivuston tekniseen toteutukseen tarvittavia kirjastoja, koodeja tai elementtejä, joiden ei kuitenkaan pitäisi kerätä minkäänlaista tietoa kävijästä missään olosuhteessa.

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Evästeet tukailevat puuhiasi täällä internetissä. Niiden avulla on hiuken helpompi hahmottaa sivujen toimimista ja analysoida että menikö tämä nyt niinkuin piti.

Virallisemmin siis eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle silloin kun joku vierailee sivustolla. Evästeet eivät sisällä minkäänlaisia henkilötietoja eikä niiden avulla voida esimerkiksi suorittaa ohjelmia. Täällä evästeitä käytetään lähinnä sivuston toimivuuden seuraamiseen, analysointiin ja markkinointiin. Evästeet keräävät mahdollisesti myös tietoja esimerkiksi siitä mikä justiinsa sinua kiinnostaa ja raottaa sitä vähän myös meille, jotta täällä voidaan palvella sinua paremmin. Aiemmin mainitut lisäosat ja ulkoiset elementit tallentavat koneelle evästeitä, jotta ne toimisivat toivotun tavan mukaisesti. Sivusto hyödyntää JavaScript-kirjastoja jotka keräävät mahdollisesti evästeiden avulla pääasiassa teknistä tietoa, jotta verkkosivu toimisi sulavammin.

EVÄSTEIDEN KIELTÄMINEN SELAIMESSA

Voit kieltää evästeet muuttamalla selaimesi evästeasetuksia. Tätä ei suositella, sillä evästeiden kieltäminen saattaa heikentää käyttökokemusta, eikä kaikki verkkosivuston toiminnot välttämättä enää toimi lainkaan. Mutta jos estät evästeiden käytön selainohjelmassasi, laitettasi ei seurata, kun vierailet sivustossa. Huomaa kuitenkin, että estämällä evästeiden käytön saatat estää myös joidenkin sivuston toimintojen käyttämisen.

FacebookInstagramPinterest