Olipa hyvä, että tavattiin

Yrityksen 6v-syntymäpäivä

valokuvaamo

Yksi vuosi yrittäjyyttä lisää edelliseen on kasassa taas ja tuttuun tapaan on aika kiittää teitä asiakkaitani siitä, että olette. Olen tällä viikolla lukenut ahkerasti taas menneiden vuosien ja syntymäpäivien palautteita, katsellut lasten (ja aikuistenkin) piirtämiä kuvia ja muistellut omaa taivaltani yrittäjänä. Kuusi vuotta, toisaalta se tuntuu ihan silmänräpäykseltä ja toisaalta tuntuu, kuin olisin ensimmäistä päivääni yrittäjänä viettänyt vasta eilen. Paljon on mahtunut matkalleni ja tämäkin viimeinen vuosi on taas tuonut tullessaan hienoja uusia tuttavuuksia, joiden myötä olen taas monta kokemusta ja voisin sanoa jopa ystävääkin rikkaampi. Näillä ajatuksin olen kasannut muutamia valikoituja etuja ja tarjouksia käytettäväksi sekä vanhoille että uusillekin tutuille.


KIITOS

Sinä, joka olet ollut asiakkaanani näiden kuluneen kuuden vuoden aikana. Sinulle haluan tarjota kiitoksena kaksi eri etua, joista voit valita itsellesi sopivamman. Vanhan tutun edut voimassa 6.9-8.9 tehtyihin tilauksiin ja varauksiin:

Vanhan tutun etu 1. Tarina dokumentaarinen valokuvauspaketti 400€ (norm. 550€)

Sisältäen
* 1-2h kuvauksen yhdessä sovitussa sisä- tai ulkolokaatiossa lokakuussa 2019
* kuvaajan kokoaman valokuvakirjan parhaista kuvista (kirjaan asetellaan vähintään 30 kuvaa)
* kirjaan valitut kuvat myös sähköisinä tiedostoina
* Tarina- kuvaus voi olla esimerkiksi lapsikuvaus, perhekuvaus tai sisaruskuvaus, tämä kuvaus voidaan yhdistää vaikkapa metsäretkeen.

Varaa näin: Lähetä minulle toivomasi kuvauspäivä sähköpostilla tai tiedustele vapaita päiviä vaikka soittamalla tai käymällä kuvaamolla. Näitä erikoishintaisia kuvauspäiviä lokakuulle on rajallinen määrä, joten mitä vikkelämmin olet yhteydessä niin sitä varmemmin saat sen sinulle sopivimman ajankohdan buukattua!

 

Vanhan tutun etu 2. Yksi 15*20cm kokoinen valokuva veloituksetta.

* Sisältäen yhden 15x20cm kokoisen valokuvan mistä tahansa vuosien saatossa kuvaamastani muotokuvastasi. Kuva voi olla esimerkiksi lapsi- , perhe- tai hääkuva, rippikuva, ylioppilaskuva tai sisaruskuva.

Varaa näin: Ota kuva-albumi tai nettigalleria auki ja perhe koolle. Valikoikaa yhdessä yksi teistä ottamani oma suosikkikuvanne. Laittakaa minulle sähköpostilla joko toivomanne valokuvan kuvanumero tai vaikka kännykkäkuva tästä valokuvasta, jonka haluatte veloituksetta teille kotiuttaa. Voitte myös pyytää yllätyskuvaa, jonka valitsen puolestasi sinulle/teille . Yksi ilmainen kuva per asiakas/perhe ja kuvan voit noutaa valokuvaamolta tai pyytää postitettavaksi ihan veloituksetta 🙂 .


Kaikille uusille ja vanhoille tutuille yrityksen syntymäpäivän kunniaksi tarjoan PE 6.9.  :

valokuvaamo, tarjous

* Hyllyssä olevat kehykset ja albumit -20%

* Kortit ja adressit osta kolme, maksa kaksi (edullisin veloituksetta)

 

 

Kiitos, että olet ollut matkassani mukana. Toivottavasti yhteinen matkamme jatkuu vielä seuraavatkin kuusi vuotta! Olipa hyvä, että tavattiin <3 .

 

Lämpimin terveisin,

Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *