Olipa hyvä, että tavattiin

Yhdeksän yötä jouluun

Oikein mukavaa joulukuuta kaikille! Aika on rientänyt taas kuin siivillä ja edellisestä kirjoituksestani (jaiks) on aikaa jo yli kuukausi. Paljon on ollut tohinaa ja vilinää ja sen takia blogin päivittäminen on ollut taas suunnittelemattomalla tauolla. Viimeisimpiä kuulumisiani oletkin varmaan päässyt näkemään Liisan tai Anskun blogista ennemmin kuin omastani 🙂 .

Mitä täällä sitten on touhuttu? No joulua, aika paljonkin. Jouluruuhka yllätti jo marraskuussa ja paljon on tehty joulukortteja ja valmisteltu joululahjoja asiakkaille. Vaikka studiolla onkin ollut suhteellisen rauhaisaa, on sähköistä työtä ollut paljon 🙂 . Ohessa olen valmistellut (ja saanut julkaistuakin) uudet kotisivuni upeitten apureiden kanssa ja tehnyt aktiivista työtä myös ensivuoden työmäärää lisätäkseni. Vaikka niin kovasti haluaisin aina elää hetkessä ja keskittyä käsillä olevaan hetkeen – ei se yrittäjän työssä ole mahdollista vaan on osattava ja muistettava ennakoida myös tulevaa!

Uusien kotisivujeni lisäksi olen saanut ihania uusia tuotteita studiolle myytäväksi, nimittäin tässä loppuvuonna netistä etsittyäni valokuvakehyksiä omiin tarpeisiini törmäsin Eiri Kehykset Oy:n ja ihastuin oitis. Yhä edelleen on olemassa pieni yritys, joka valmistaa valokuvakehyksiä käsin täällä Suomessa, tarkemmin sanottuna Lahdessa. Ihastuin Juhan ja Annin tarinaan niinkin paljon, että päätin tilata jo joulumyyntiin omienkin asiakkaitteni saataville upeita ja laadukkaita valokuvakehyksiä. Olen näistä ihan pähkinöinä! Eiri Kehysten valikoimiin kuuluu mm. allakin näkyvä Ruusukulma-kehys, onko jollekin muullekin tuttu jo mummulan piirongin päältä 🙂 ?

Henkilökohtaisesti joulua odotan tänä vuonna varmasti enemmän kuin koskaan. Syy siihen on yksinkertainen: aika perheen kanssa. Kulunut vuosi on ollut ihana, mutta haasteellinen. Ensimmäinen vuoteni täysipäiväisenä yrittäjänä on laittanut koko perheemme arjen ja käytännössä elämän uusiksi. Vaikka uusi arki onkin sujunut hienosti, on oma työni kuitenkin ollut isossa osassa ja paljon olen ollut töissä kun muu perhe on ollut vapaallakin. Siksikin joulu on minulle tänä vuonna erikoisen tärkeä: silloin aion tietoisesti tähdätä olemaan 100% läsnä, paikalla ja yhdessä perheeni kanssa. En aio hössöttää, en aio ajella aattona sukuloiden pitkin kyliä, en stressata, enkä tehdä töitä. Aika isot lupaukset, katsotaan saanko ne täsmäämään todellisuuteen 😉 .

Millaisia joulusuunnitelmia teillä on, oletteko suvun ruokavastaavia tai aiotteko tehdä vielä jonkin massiivisen joulusiivouksen? Vai keskityttekö tekin sohvalla villasukat jalassa makoiluun ja glögin ja pipareiden nauttimiseen 🙂 ?

 

-Jenni

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *