Olipa hyvä, että tavattiin

Voita unelmiesi valokuva!

HUOM! Kilpailu päättynyt!

 

Huhtikuussa 2019 arvomme Parturi-Kampaamo Saijan kanssa huikean palkinnon, jolla voit voittaa unelmiesi valokuvan veloituksetta. Kuulemme mielellämme, millainen juuri sinun unelmiesi valokuva olisi; ketä siinä on mukana, missä kuva on kuvattu, millainen tunnelma kuvassa olisi. Leikkaa, liimaa, askartele, unelmoi ja ideoi!

Tee unelma-/ideakartta unelmiesi valokuvasta

Toteutustapa on vapaa, voit hakea ideaa toteutukseen esimerkiksi edellisestä tekstistäni. Mukana kartan yhteydessä tulee olla erillinen tekstiosio, jossa kerrotaan

* ketä kuvataan
* millainen tyyli kuvattaville luodaan
* missä kuvaus toteutetaan ja mihin vuodenaikaan
* nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi

Palauta valmis unelmakartta 30.4.2019 klo 16 mennessä

Kampaamo Saijaan tai valokuvaamo Jenora Designille Liepeentie 4:n. Jos olet toteuttanut unelmakartan sähköisesti, toimita se samaan aikarajaan mennessä sähköpostilla [email protected]

Palkintona

yhdelle meille unelmakuvansa avanneelle tämä toivomansa kuva veloituksetta. Palkinto sisältää siis: kuvausehostuksen eli meikin ja kampauksen kaikille kuvaan osallistuville, kuvaussuunnittelun ja kuvaushetken sekä yhden 20x30cm valokuvan itse valitsemastasi suosikkikuvasta. Mahdollisuus myös lisäkuvatilauksiin.

Muut osallistumistiedot ja -infot:

Palkintokuvauksen kuvia ja making of-materiaalia tullaan käyttämään Jenora Designin ja Parturi-Kampaamo Saijan markkinoinnissa ja työnäytteinä. Kaikkien kuvaan osallistuvien tulee olla tietoisia tästä ja hyväksyä kuvien julkaisu ja käyttö. Myös unelmakarttoja tullaan esittelemään julkisesti (ilman henkilötietoja tai muita henkilöihin viittaavia mainintoja). Kilpailun järjestäjät valitsevat viisi mielenkiintoisinta unelmakuvaa ilmoittautumisajan päätyttyä ja voittaja arvotaan näiden viiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, voittajan nimi julkaistaan myös Jenora Designin ja Kampaamo Saijan sosiaalisen median kanavissa. Voittaja ilmoitetaan 2.5.2019 klo 14. Kilpailun järjestäjillä on oikeus muokata unelmakuvan suunnitelmaa toteutuskelpoiseksi, kuvauksen toteutusajankohta sovitaan myös yhdessä sopivaksi kaikille osapuolille. Kilpailuun osallistuneiden tietoja käytetään vain tämän kilpailun osallistumiseen, tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

 

Valtavasti onnea kisaan!

-Jenni & Saija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *