Olipa hyvä, että tavattiin

Valokuvaamon aukioloajat 18.5.20 alkaen

Maanantaista 18.5.2020 alkaen valokuvaamo palvelee taas ilman ajanvarausta maanantaisin klo 11-16 ja muina aikoina ajanvarauksella, ajantasaisia ohjeistuksia noudattaen ja seuraten. Maanantaisin voit siis piipahtaa passikuvaan tai kehysostoksille ilman ennalta ilmoittamista. Huomaathan, että näinä päivinä kuvaamon tiloissa voi samaan aikaan olla toinenkin ihminen jonottamassa passikuviin tai asioimassa muilla asioilla!

Jos sinä tai läheisesi kuulutte riskiryhmään tai muusta syystä tahdot henkilökohtaisen ajan itsellesi, varaathan oman asiointiajan valokuvaamolle soittamalla 044-9721372 tai netissä suora linkki ajanvaraukseen tässä .

Kuvaamolta saat edelleen mm:

Vaikka ajat ovatkin muuttuneet, lämmin asiakaspalvelu on ennallaan. Kuvauksia toteutamme pääasiassa ulkona, mutta myös sovitusti studiossa, jolloin tilassa ovat paikalla vain kuvattavat sekä kuvaaja. Jos kuvauksiin saapuminen tai niiden käytännön asiat mietityttävät, otathan yhteyttä ja mietitään sinulle tai perheellesi sopivin ratkaisu kuvausten toteutukseen.

 

Tervetuloa!

 

Valokuvaamo Jenora Design

p. 0449721372

www.jenoradesign.com

Liepeentie 4, 41400 Lievestuore

Facebook

Instagram

Olipa hyvä, että tavattiin

ja että tavataan taas!

 

-Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *