Olipa hyvä, että tavattiin

Valokuvaamon aukiolo poikkeustilan aikana

Vallitsevan tilanteen vuoksi perjantain 20.3.2020 klo 16 jälkeen valokuvaamon ovet ovat suljettuna toistaiseksi. Panikoimatta, mutta epäröimättä hetkeäkään tämä poikkeusjärjestely astuu voimaan. Oma tapani palvella asiakkaitani on hyvin lähellä oleva ja pyrin tällä toimenpiteellä minimoimaan kaikki riskit terveyteemme liittyen.

Välttämättömät mm. terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat

hoidan edelleen valokuvaamollani mahdollisuuksien mukaan eli jos tarvitset passikuvan viranomaiselle esimerkiksi henkilökorttia tai oleskelulupaa varten, voit varata ajan kuvaukselle soittamalla minulle 044-9721372.

Hautajaisten valokuvauksia

toteutan tilauksesta edelleen perheille, jotka toivovat valokuvia tilaisuudesta muistoksi läheisille, jotka eivät pääse tilaisuuteen osallistumaan. Hautajaiskuvauksen voit varata soittamalla minulle (044-9721372), enemmän tietoa muista erityisjärjestelyistä hautajaiskuvauksiin liittyen löydät tästä artikkelista

Tilauksesta toteutan vielä myös muotokuvauksia ulkona

perusterveet aikuiset ihmiset ja lapsetkin on mahdollista kuvata väljässä ulkomaastossa niin, että vältämme tartuntariskit. Jos tahtoisit varata kuvauksen, voit soittaa minulle tai lähettää sähköpostia [email protected] ja sovitaan sopiva ajankohta kuvaukselle. Voit myös ostaa lahjakortin tai tehdä kuvausvarauksen huhtikuun puolelle ajanvarausjärjestelmässäni.

Kaiken käynnissä, varattuna ja sovittuna olevan työn tekeminen jatkuu niin kauan, kuin sitä jäljellä on.

Muina aikoina muistuttelen mieleeni ekaluokkalaisten matikan tehtäviä ja keskityn lasteni kanssa kotona majojen rakennukseen. Siinä ohessa rakennan ja ideoin uutta itsekin. Uskon nimittäin, että parempia aikoja on vielä tulossa.

 

Pidä huolta itsestäsi ja perheestäsi, keskity tässä hetkessä ensisijaisesti omaan hyvinvointiinne ja taloudelliseen tilanteeseenne. Toivon, että tällaisena erikoisena aikanakin jonkin hetken päästä uskallamme kaikki kääntää ajatuksia kohti tulevaa, kevättä ja kesää ja siellä odottavia iloisia hetkiä, joita pääsen toivottavasti teille kuvamuistoiksi tallentamaan.

Kiitos kun olet ja kiitos teille kaikesta tuestanne, jota olette eri viestimien kautta laittanut tulemaan, se merkitsee paljon.

 

– Jenni Oranen,

yrittäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *