Olipa hyvä, että tavattiin

Valokuvaamon 7-v tarjoukset

Vuosi on taas vierinyt yrittäjyyttä eteenpäin ja nyt syyskuussa on aika juhlan! Toivoin kovasti syksylle saavani järjestää iloiset syntymäpäiväjuhlat kera pomppulinnan ja hattaran, tämän juhlan ja yhdessäolon aika kuitenkin koittanee sitten joskus myöhemmin 🙂 . Syntymäpäivätarjoukset kuitenkin astuvat voimaan normaalisti ja juhlia saamme koko syyskuun!

Koko syyskuun ajan kaikille asiakkaille (6.9-30.9.2020 välisenä aikana)

  • Valokuvaamo avoinna maanantaisin pidennetyin aukioloin, kello 11-18. Muina aikoina tutusti ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin!
  • Valokuvaamolta kaikki kortit -50% ja valokuva-albumit -30% alennuksella. Alennus lasketaan normaalihinnoista.
  • Kanta-asiakkuus ainutlaatuinen 9e/henkilö (norm. 18e/hlö) Ainutlaatuisena saat vaihtuvia alennuksia sekä minulta että kuudelta muulta mahtavalta yritykseltä. Ainutlaatuisena pääset myös ennakkovaraamaan paikkasi esimerkiksi joulukorttikuvauksiin etulinjassa.

Vanhoille tutuille syyskuussa

50e lahjakortti uuteen kuvaukseen tai 30x40cm taulu hintaan 85e

Taulu: yhteen tauluun voit valita 1-5 eri kuvaa toiveesi mukaan, ne voivat olla jo aiemmin tilattuja tai uusia kuvia. Taulun ulkomitat ovat 30x40cm ja voit valita siihen haluamasi materiaalin ja kuvat, autan mielelläni taulun suunnittelussa.

Kuvaus:saat 50e alennuksen yhteen itse valitsemaasi kuvaukseen seuraavista; yhden-yli kahden hengen muotokuvaus, erikoiskuvaus, hääkuvaus. Kuvaus tulee varata syyskuun aikana ja se toteutetaan syyskuun-marraskuun välillä 2020.

Lisätiedot:Syyskuun ajan voit varata uuden valokuvausajan tai tilata mistä tahansa vuosien aikana ottamastamme kuvasta (tai useammasta) taulun. Tarjous koskee vain uusia tilauksia ja asiakkaita, jotka ovat ostaneet viimeisen seitsemän vuoden aikana jonkun seuraavista kuvauksista: yhden-yli kahden hengen muotokuvaus, erikoiskuvaus tai hääkuvaus. Tilaus taulusta tai varaus kuvauksesta tulee tehdä 30.9 mennessä, määrärajoitus on yksi taulu tai kuvaus per asiakas. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja etuuksiin.

Yrityksille

Ilmainen henkilö-/muotokuvaus yrittäjille.

Koska yrittäjyys on yhteistyötä! Voit varata yrittäjänä ilmaisen valokuvauksen itsellesi tai ottaa mukaan vaikka koko perheesi. Kuvaus toteutetaan syys-joulukuussa 2020 yhdessä sovittuna ajankohtana valokuvaamollani Lievestuoreella tai sen lähimaastossa, kuvausaika on puoli tuntia ja kuvauksen jälkeen saat valita itse vapaasti 2kpl parhaita kuvia vapaaseen käyttöösi. Yrittäjien kuvausaikoja on tarjolla rajoitettu 10kpl määrä, voit varata itsellesi sopivan ajan soittamalla 044-9721372 tai [email protected]

 

Kiitos, kun olet tällä matkalla mukana.

Olipa hyvä, että tavattiin!

-Jenni

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *