Olipa hyvä, että tavattiin

Uusi osoite

Hei,

onpas kiva nähdä ja kuulla taas! Viime kuukaudet ovat olleet yhtä vilinää, tämän tekstin kautta ehkä pääsettekin huomaamaan että miksi 🙂 .

Tämä kesä ja syksy on ollut työrintamalla vilkasta, välillä on siis ollut näkyvissä ajoittaista positiivista ongelmaa jolloin tekemistä olisi ollut melkeinpä enemmän kuin aikaa siihen. Mutta ihanasti kaikki on sulautunut yhteen ja on kyllä sanottava, että vaikka kohtaloon en uskokaan niin uskon että asioita tapahtuu syystä ja ne asiat tuovat tullessaan myös uusia asioita ja käänteitä.

 

Syksyn aikana sain kasattua yhteen aikamoisen määrän paikallisia yrittäjiä ja päätimme laittaa kylän tyhjät näyteikkunat eloon. Vaikka projekti vei aikaa ja hiukan omiakin voimavaroja, oli lopputulos ehdottomasti sen arvoinen. Lopulta tämän tapahtumaketjun myötä myös oma valokuvaamoni löysi uudet, juuri minulle sopivat toimitilat. Facebookissa ja Instagramissa meitä seuraavat nämä uutiset varmaan jo tiesivätkin ja joku live-elämässä meitä tunteva on ehkä uusissa tiloissa jo käynytkin 😉 .

Pitkään sitä oikeaa tulikin etsittyä ja nyt on uskomattoman onnellinen olo, että löysin juuri minulle sopivan paikan niin sijainnillisesti kuin tilallisestikin. Esteetön kulku ja lapsiystävällisyys olivat tärkeitä seikkoja, joista molemmat täyttyvät nyt uudessa ihanassa paikassani! Haaveet on tehty toteutettaviksi ja toisinaan asiat vain loksahtavat hiukan sattumustenkin kautta kohdalleen. Juuri tällä hetkellä tuntuu siltä, että asiat ovat kohdallaan mukavasti. Tottakai taivalta ja muutoksia uuden tilan myötä on tallustettavana, mutta uskon että yrittäjyydessä se ei pelaa joka pelkää ja välillä hyppyjä eteenpäin on vain uskallettava ottaa jos aikoo kehittyä 🙂 .

 

Avajaispäivänä kävimme tyttöni kanssa naapurin kampaamossa Saijalla hakemassa pikakampaukset, joita hän siellä väsäili päivän. Saimme siis arjen keskellä piristävän päivän “prinsessoina” , kiitos vielä Saija 🙂 !

Paljon uusia tuulia on luvassa, vuodenvaihde tuo aina tullessaan tietynlaista uuden alun tuntua. Uuden alun tuntua on myös täällä blogissa, sillä Jenora Design jättää Stoorin blogiyhteisön tämän vuoden lopussa. Tarinat ja kuvat jatkavat edelleen elämäänsä, mutta tulevat tekemään sen 1.1.2018 alkaen uudessa osoitteessa. Tästä uudesta “kodista” tulen kertomaan myöhemmin lisää, nyt kuitenkin pieni varovainen herätys aiheeseen jo jotta tiedätte.

Stoori on ollut hyvä paikka nämä muutamat vuodet majailla ja etenkin kaikkia bloggaajakollegoita ikävä tulee olemaan kova. Stooria en varmasti koskaan pystykään tarpeeksi kiittämään näistä saamistani uusista ihmissuhteista, verkostoista, ystävistä ja kohtaamisista. Kuten sanoinkin, uskon että asioilla on yhteyksiä toisiinsa ja uskon, oikeastaan tiedänkin, että Stoorilla on myös ollut tehtävänsä ja paikkansa omalla blogitielläni. Olo lähdön suhteen on haikea, mutta onnekas. Onnekas kaikesta mitä on koettu ja onnekas sekä innostunut tulevasta.

Pusuja, iloa ja rakkautta viikonloppuun!

-Jenni

3 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *