Olipa hyvä, että tavattiin

Uusi alku

Tähän alkuun pitäisi kirjoittaa siitä, kuinka bloggaaminen on ollut ihana ja uusia ovia avaava kokemus. Kertoa kaikesta siitä mitä se on tuonut tullessaan, ehkä jakaa jokin hauska muisto tai henkilökohtainen yksityiskohta. Tulisi kiittää lukijoita ja Keskisuomalaista sekä kaikkia ihania muita bloggaajia, joita täällä Stoorissa on päässyt kohtaamaan. Sitten teksti kääntyisi sille mutta osiolle, jossa kerrottaisiin elämän vievän eteenpäin, tämä ei johdu teistä vaan minusta ja sitä rataa. Loppuun ehkä joku hieno aforismi tai lausahdus joltain viisaalta. Sitten itkuisat kiitokset ja hyvästit.

instagram-jenoradesign3

Mutta hei, ei tämä ole sellainen kirjoitus! Uusi alku ei välttämättä tarkoita toisen asian loppua, se voi tarkoittaa ihan vain ja ainoastaan sitä, että jotain uutta on alkamassa. Tämä ei myöskään ole kirjoitus siitä, kuinka olen nyt kokeillut puoli vuotta yrittäjyyttä ja “se ei ollutkaan minun juttuni”. Tämä kirjoitus on pääasiassa avoin pahoittelukirjeeni siitä, että bloggaaminen on jäänyt hyvin vähälle viimeaikoina ja uusi alku kertokoon siitä, että pyrin herättämään blogini henkiin taas ja nappaamaan sen ajan myös kirjoittamiselle. Työt “haittaavat” ikävästi tällaisia hauskoja oheistoimintoja, joten vähäiseen blogikirjoitteluun on oikeastaan ollut positiivinen syy: minulla ja yritykselläni on ollut suhteellisen kiireisiä aikoja.

instagram-jenoradesign

Viimeisen puolen vuoden aikana olen nyt ylipäätään miettinyt entistä enemmän aikaa ja sen käyttöä: mihin aikaa tulee käytettyä, mihin sitä pitäisi käyttää enemmän ja mihin vähemmän. Kiireisinäkin aikoina pyrin parhaani mukaan siihen, että nautin niistä asioista mitä voin itselleni ja perheelleni järjestää: pidän hitaista aamuista ja siitä, että tiedän voivani silloin tällöin pitää myös arkivapaan. Toisaalta pidän myös siitä tunteesta, kun ajan lauantaiaamuna tai perjantai-iltana kuvauskeikalle ja hauskalla tavalla mahassa on perhosia kun koskaan ei voi tietää tarkalleen, mitä seuraavat tunnit tuovat tullessaan.

instagram-jenoradesign4

Tällä hetkellä ja tästä eteenpäinkin keskityn tottakai pääasiallisesti siihen, että palvelen asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla ja olen läsnä myös kotiarjessa. Niihin varaan suurimman osan tunneista päivissäni ja viikoissani. Bloggaamiseen kuitenkin pyrin varastamaan hiukan aiempaa enemmän aikaa jatkossa ja tavoitteeni lähikuukausina on piilottaa tämä kirjoittamiseeni mukaan tullut mörkö, joka kokoajan laittaa ajattelemaan, että kirjoittamieni tekstien pitäisi olla pitkiä, aina aiheena jotain maailmaa mullistavaa ja kuvien pitäisi olla hiottuja loppuun saakka. Sillä sitä varten olen bloggaamisen aikanaan aloittanut: leikkikentäksi sille perfektionistin maailmalle. Viimeiseen asti hiottujen asiakastöiden lisäksi voin välillä esitellä je kertoa myös kännykkäkuvin kotona pohjaan palaneista puuroista 😉 .

instagram-jenoradesign2

En ole koskaan seurannut hillittömän tarkasti blogieni lukijamääriä, sillä tosiaankin kirjoittamista olen tehnyt alusta saakka pääasiassa omaksi ilokseni. Minulla on hyvin paljon lukijoita, jotka eivät jätä itsestään jälkiä ja senkin takia bloggaajana olen välillä kokenut silti hetkiä, että kuinka järkevää on ottaa paineita uusien blogitekstien synnystä, ellei niitä kuitenkaan lue kukaan muu kuin minä ja äiti. Aina välillä kuitenkin saan palautetta bloggaamisesta kasvotusten ja yleensä tällaisina aikoina, kun edellisestä kirjoituksesta on jo aikaa, joku tulee sanomaan että hei mikset ole kirjoittanut mitään. Mun lukijani pääasiassa taitavat olla siis perinteisiä “jos se ei ole rikki, ei sitä tarvitse korjata-tyyppejä”. Toisinsanoen niin kauan kuin blogi päivittyy ja kirjoituksia syntyy, niin niitä käydään lukemassa ja hiljaa ruutujen äärellä myhäillään. Sitten jos uusia kirjoituksia ei kuulukaan, aletaan ihmettelemään ja heräämään että hei mitäs nyt tapahtuu. Mutta ei se mitään, tämä käy minulle oikein hyvin niin kauan kuin se on myös teille sopiva tapa olla ja lukea 🙂 .

Nyt siis pyritään siihen, että seuraava kirjoitukseni tulisi niin pian, että kukaan ei ehtisi kysellä. Jos kyselyvaiheeseen edetään, tiedän taas myöhästyneeni 😉 .

Mukavaa loppuviikkoa!

 

-Jenni

 

Pst.. Niinä aikoina kun en ole täällä, minua voi seurata näppärästi Facebookissa sekä Instagramissa (mistä tämänkin tekstin kuvat on muuten kähvelletty) !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *