Olipa hyvä, että tavattiin

Tervetuloa myös meille Liebster Award!

147cm elämää-blogin Liisa haastoi ja palkitsi blogini Liebster Awardilla viimeviikolla. Monen muun tavoin siis myös minä laitan haasteen kiertoon nyt! Liebster Awardin tarkoituksenahan on tuoda näkyvyyttä ja tunnettavuutta uusille ja tuoreille/vielä vähän lukijoita omaaville blogeille sekä “toivottaa tervetulleeksi” blogit hurmaavaan blogimaailmaan. Haasteessa tehtävänä on vastata yhteentoista edellisen bloggaajan esittämään kysymykseen ja samalla kysyä 11 uutta kysymystä seuraavilta itse valitsemiltani blogeilta. Ensimmäisenä se helpoin osuus eli omien vastausten antaminen, olkaatten hyvä:

ruoka-kaakao-jenoradesign

Miten innostuit bloggaamisesta?

Bloggaamisesta olen innostunut jo monia vuosia sitten lukijan roolissa. On ollut mukava löytää ja lukea uusia blogeja ja aika usein myös samaistua useisiin kirjoittajiin blogien takana. On hämmentävää huomata, miten samanlaisia ihmisiä ainakin ajatustasolla maailmasta löytyy ja välttämättä yhteenkään heistä ei tosielämässä olisi tullut tutustuttua millään tavalla. Koska kirjoittaminen on itsellekin ollut aina mieleistä ajattelin lopulta kokeilla mitä sitä osaisi kirjoittaa kun saisi kirjoittaa mitä vain. Ensimmäinen blogini toimi ja toimii ehkä vieläkin pienenä yritykseni äänitorvena johon on helppo kirjata ajatuksia niin työstä kuin sen vierestäkin.

Lempiruokasi?

Aina yhtä vaikea kysymys. Ei oikein ole. Pidän niin monesta ruoasta, ruoka ylipäätään on mulle yksi maailman parhaita juttuja. Kaikki mummon tekemä maistuu aina erikoisen hyvälle.

Lenkkeily vai löhöily?

Löhöily. Ei tarvitse kierrellä eikä kaarrella. Löhöily.

keinumassa-jenoradesign

Elämäsi tärkein ihminen?

Aviomies. Toki aika monta muutakin tärkeää ihmistä elämästäni tulee mieleen kun ajattelemaan ryhtyy. Mutta tämänhetkinen elämäni ei olisi tällaista ilman tuota miestä ja se on aika iso asia.

Paras vuodenaika?

Syksy. Jokaisessa vuodenajassa on jotain hyvää varmasti tavalla tai toisella, mutta syksy väreineen ja tunnelmineen on mulle se paras ja mieleisin.
omenat-syksy-jenoradesign

Asia joka pitäisi tehdä, mutta aloittaminen vain siirtyy ja siirtyy?

Kuntoilu? Hammaslääkärin varaaminen? Uimahallireissu lasten kanssa? Näitähän nyt on, onneksi aika pieniä ja harmittomia juttuja vielä.

Paras koskaan lukemasi kirja?

Haiteksti. Tuulikaappimaa. Nancy. Parasta on ehdottomasti mahdoton määritellä tai päättää. Paras kirja on helposti luettava ja vaikeasti ymmärrettävä. Sellainen, minkä lukemiseen pitää keskittyä ja minkä lukemista et malta lopettaa.

Matkahaaveesi?

On lähteä sukeltelemaan siniseen veteen Dubrovnikiin. Oikeasti tämänhetkinen matkahaave on lähteä mihin tahansa rajattomalla matkabudjetilla. Tiedän kuitenkin joutuvani tyytymään haaveiluun vielä jonkin aikaakin, joten koitan olla realistinen ja suunnitella pieniä viikonloppumatkoja vielä tuntemattomiin kaupunkeihin. Ehkä tänävuonna teemana voisi olla kotimaan matkailu? Niin paljon kaupunkeja Suomen rajojen sisäpuolellakin, joihin en vielä ole jalallani astunut.

helsinkivantaa-lentokenttä-jenoradesign

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Lapset, perhe, arki, ystävät, kahvi, se että saan tehdä ylipäätään aika paljon asioita joista nautin ja jotka ovat mieleisiä.

Oletko aamu- vai iltavirkku?

Iltavirkku ehdottomasti. Aamut ne vaan eivät onnistu.

Lempipaikkasi maailmassa?

Oma sänky aamuyöstä kun kaksi pientä unitukkaa hiipii pehmolelut kainalossa viereen. (Oikeasti pyrin tätä välttämään parhaani mukaan, mutta etenkin viimeaikoina olen alkanut ajatella miten nopeasti nuo pienet kasvavat ja tajunnut että kohta viereen ei ehkä enää koitakaan kömpiä ketään. Näinä aikoina toisinaan siis hellyn ja otan ne kaksi kiemurtelevaa, unissaan potkivaa ja sängyn valtaavaa tuhisijaa kainaloon.)

vauva_nukkuu-jenoradesign

 

 

Sitten siihen vaikeampaan osuuteen eli uusien kysymysten keksimiseen sekä muiden blogien haastamiseen! On äärettömän hankala keksiä kysymyksiä, mitä ei olisi koskaan kysytty. Niinpä kysynkin kysymyksiä, joihin itse ainakin innolla kuulisin vastaukset. Ajattelin myös niin, että koska Stoorissa jokainen bloggaaja on uusi vaikka blogitaustaa olisikin jo ennestään, niin laitetaanpa haastetta lisää täällä kiertoon. Välittämättä siis siitä onko bloggaaja blogimaailmalle uusi tuttavuus vai vanha konkari. Koitin myös vielä napsia mukaan blogeja, joiden ainakaan itse en ole ehtinyt bongata saaneen haastetta :).

Ensimmäisenä siis ne kysymykset:

 1. Millainen bloggaaja koet olevasi?
 2. Mikä on mielestäsi parasta blogin kirjoittamisessa?
 3. Mikä puolestaan haastavinta tai vaikeinta?
 4. Jos olisit esine, mikä olisit ja miksi?
 5. Mieluisin huone kodissasi?
 6. Kappale, joka saa aikaan kylmät väreet tai jalkasi vipattamaan kerta toisensa jälkeen?
 7. Lempivärisi?
 8. Paras asia elämässäsi juuri nyt?
 9. Tärkein aarteesi: huonekalu, tavara, esine jota ilman et voisi elää?
 10. Mitä muutoksia odotat kuluvalta vuodelta?
 11. Mistä haaveilet juuri nyt?

 

Sitten haastetut:

Unelmia ja toimistohommia

Dash of Designs

Aki Aperture

Radanvarren ohdakkeita

Testitila

Pikku

 

Kiitos vielä Liisa haasteesta ja toivottavasti moni innostuu lähtemään mukaan tätä jatkamaan! Mukavaa keskiviikkoa 🙂

 

-Jenni

 

2 Responses

  1. Hih kiitos! Pieninkin unitukka on kuvan ottamisen jälkeen ehtinyt jo kasvaa aikas paljonkin, mutta tuoltahan ne äidin mielikuvissa aina silti näyttävät <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *