Olipa hyvä, että tavattiin

Synttäriarvonta

suosittele-jenoradesign

Muistatko nähneesi tämän kuvan?

Kuva ilmestyi Jenora Designin Facebookiin ja Instagramiin kesäkuussa, tarkoituksenani jakaa kokemuksianne muiden kanssa siitä, millaista palvelua olette minulta saaneet. Ihania kuvamuistoja alkoikin ilmestyä etenkin Instagramiin ja niitä ehdin jonkun verran kesällä jakamaankin 🙂 . Nyt otetaan porukalla vielä kerran ja laitetaan vihdoin suunnittelemani palkinto jakoon. Jos haluat osallistua mukaan kisaan, toimi siis näin:

  • Kommentoi tämän kuvan alle oma kokemuksesi Jenora Designistä joko sanoin tai kuvalla. (Jos et ole vielä ollut asiakkaanani, voit kommentoida miten käyttäisit lahjakortin, jos voitto osuisi kohdallesi.)
  • Voit kommentoida useamman kerran kommentein/kuvin ja halutessasi myös kaikkiin eri kanaviin, joissa kisa on voimassa
  • Peukut pystyyn!

Palkintona kaikkien osallistujien kesken arvon yhden lahjakortin Jenora Designin palveluihin, arvoltaan 20-125€ *. Osallistumisaika  alkaa än yy tee NYT ja päättyy sunnuntaina 18.9.2016 klo 12!suosittele-jenoradesign suosittele-jenoradesign2

Valtavasti onnea jokaiselle kisaan, ihana päästä kuulemaan kokemuksianne ja suunnitelmianne lahjakortin käyttöön! Tehdään jotain oikein upeaa, eikö vaan?

-Jenni

Ps.. Kilpailu on järjestäjän oma ja näin osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, Facebook ei suosittele eikä hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. Kisan järjestämisessä eivät ole mukana myöskään muut kilpailun julkaisevat tahot kuten Stoori tai Instagram 🙂 .

* Voitettavan lahjakortin summa määräytyy kaikkien osallistujien kesken (sama kisa voimassa sekä Facebookissa, Instagramissa että Stoorin blogissa).

Yhteensä 50 kommenttia tai yli -> 20€ lahjakortti
Yhteensä 100 kommenttia tai yli -> 50€ lahjakortti
Yhteensä 150 kommenttia tai yli -> 75€ lahjakortti
Yhteensä 200 kommenttia tai yli -> 100€ lahjakortti
Yhteensä 300 kommenttia tai yli -> 125€ lahjakortti

Lahjakortti on voimassa 30.9.2017 asti ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla joko osissa tai yhdellä kertaa valokuvauksen tai graafisen suunnittelun palveluihin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi ja se on voittajalle henkilökohtainen.

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *