Olipa hyvä, että tavattiin

Suomalaista käsityötä + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Lauras Vintage

Ensi viikolla vietetään vappua, joka on tunnettu suomalaisen työn juhlana. Vaatevallankumousviikon tiimoilta on nyt paljon puhuttu kuluttamisesta, ostokäyttäytymisestä ja kierrättämisestäkin. Meillä Kollaasilla kierrätys ja suomalaisuus ovat mieluisia aiheita, sillä ovathan ne kovin paljon sydäntämme lähellä. Aika innoissamme olimmekin kun saimme vielä yhteen mukavaan arvontaan huhtikuulle yrittäjän, joka myymissään tuotteissa kunnioittaa näin ihanasti vanhaa 🙂 .

Luehan yrittäjästä tuotteiden takana:

” Lauras Vintage on yhden naisen yritys, jonka tuotteita on nyt jo muutamien vuosien ajan valmistettu pienessä punaisessa talossa Kemiönsaarella. Ydinajatuksena tuotteissa ovat kierrätysmateriaalit, kodikas henki ja iloinen asenne elämään. Ihaninta minusta on, jos tuotteeni tuovat muillekin hyvää mieltä ja hymyn huulille.

Materiaaleina käytän periaatteessa kaikkea, mitä voi käyttää uudestaan, tällä hetkellä pääasiassa vanhoja kirjoja, karttoja, kiiltokuvia, postimerkkejä, kankaita, pitsejä, nappeja, astioita, kehyksiä, tapetteja – listaa voisi jatkaa loputtomiin 🙂 Aina ei vanhaa materiaalia löydy, silloin käytössä ovat luonnollisesti myös uudet tarvikkeet, kuten kankaat. Korutarvikkeet ovat aina uusia ja nikkelittömiä. Viime aikoina olen tehnyt myös tilaustyönä esimerkiksi solmioneuloja, avaimenperiä ja jopa korvakoruja vanhoista merikartoista asiakkaan toivomasta kohdasta. Korvakoruista löydät myös ottamiani taidevalokuvia saaristosta.

Erityisen suosittuja tuotteita ovat olleet höpsönhauskat aforismityynyt ja -taulut, jotka laittavat perinteiset sanonnat aivan päälaelleen. Elämää ei saa ottaa liian vakavasti! Valikoimasta löytyy myös tyttäreni Eleonoran käsin maalaamia koruja ja taidemaalarimieheni Johnin tuotteita. Varsinkin kierrätysmateriaalituotteet ovat yleensä yksittäiskappaleita. Tämä tarkoittaa sitä, että samaa tuotetta tulee harvoin vastaan montaa samanlaista. Lauras Vintagen tuotteilla erotut joukosta 🙂 “

Satun kanssa pääsimme valikoimaan Lauran valikoimista tuotteet ja meidän koteihimme päätyivät nämä ihastuttavat tyynyt! Lauran tuotteet ovat aina uniikkikappaleita eli useimmiten kutakin tuotetta on vain yksi kappale. Näinollen  kannattaakin olla nopea, jos jonkin tuotteet verkkokaupasta haluaa itselleen kotiuttaa 🙂 .

Ilolla saammekin nyt toimia järjestäjinä Lauras Vintagen lahjakorttiarvonnassa! Kommentoimalla voit voittaa itsellesi 35€ arvoisen lahjakortin*, jolla voit hankkia jotain ihastuttavan persoonallista joko itsellesi tai ystävällesi, mikä ettei äidillekin lahjaksi. Kisaan pääset osallistumaan kahta eri reittiä (ja kisaan halutessasi voit osallistua vaikka molemmissa) :

1. Kommentoi tämän blogitekstin kommenttikenttään suosikkituotteesi Lauran verkkokaupan valikoimasta

2. Seuraa Instagramissa kollaasiblogit ja laurasvintagefinland (ja huuda hep kisakuvan alle Kollaasin Instassa)

Osallistumisaika arvontaan alkaa nyt ja päättyy viikon päästä sunnuntaina 6.5.2018 klo 12:00. Voittaja julkaistaan Kollaasiblogien Facebookissa, Instagramissa sekä Lauran kanavissa! Valtavasti onnea jokaiselle osallistujalle 🙂 .

Vapputerkuin,

Jenni

*lahjakortti on voimassa 6kk myöntämishetkestä. Sen arvo on 35€ ja se on  käytettävissä koko Lauras Vintagen valikoimaan. Kun päätät lahjakortin käyttökohteen, ole yhteydessä Lauraan, joka opastaa sinua lahjakortin käytössä. Kilpailun palkinnosta ja sen toimituksesta vastaa Lauras Vintage!

 

 

 

33 Responses

  1. Hauskoja ja persoonallisia tuotteita. Yksi (monista) suosikeista on aforismi taulu, jossa kehotetaan käyttämään rahat ennenkuin ne loppuvat kokonaan. 🤣🤣🤣

 1. Aforismityynynpäällinen Oma koti mullin mallin, niin totta turisee.😆☀️👍🏻

 2. Vaihtoehtoja on liikaakin elikkäs jokin ihana retroinen aforismityynynpäällinen 😍😍😍

 3. Ihanin oli retrokankainen aforismitaulu, jossa lukee: rahat on parempi käyttää ennen kuin ne loppuvat kokonaan 😀

 4. Oma koti mullin mallin -sisustustyyny.

  Lempitekstini on “It’s too peopley outside”, mutta sitä ei tainnut nyt olla tuotteessa. Siihen voisi ajoittain verhoutua kokonaan.

 5. Kukallinen, mustapohjainen Oma koti mullin mallin on juuuri minun näköinen ja oloinen ja istuisi kierrätys löydöistä koottuun värikkääseen pikkukoriini luin nenä päähän. ❤

 6. Hillitte ittes-aforismitaulu on ihan huippu 🤣
  Olen ihaillut kyseistä taulua paikallisen baarin (Bizarre) vessassa. 😍

 7. Vanha ihastus, jo myyty oranssi kukkatyyny, joka sanoo ” it’s too peopley outside”. Toivon että tulee joskus uudestaan myyntiin jollain räväkällä luodilla 😁

  1. Joo en luotia kaipaa vaan autocorrect on pervompi kuin minä. Kuosista oli kyse 😬

 8. Kaikki rintanapit ja sitten tyyny tekstillä Good enough is a new perfekt.Itseasiassa oli kauhean vaikea päättä kun ihania asioita oli niin paljon

 9. Oma koti mullin mallin -teksti olisi niin minua, kuosillakaan ei väliä kun koti on niin värikäs ja mullin mallin.

 10. Ruusu tyyny kiva. Mulla on jo kyllä ennestään ostettu tauluja mietesanoilla, silleen tuttu firma

 11. Runo054 puhuttelee suuresti tätä nuorta opettajaa! Kaunis ja ajaton!!! Olet upea taiteilija!

 12. Paljon ihania, vaikea valinta. Ehkä päätyisin korvakoruihin, esim. Sininen pisara.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *