Olipa hyvä, että tavattiin

Slipstop – tossut koko perheelle

Kaupallinen yhteistyö: Slipstop / Tossut ja sukkahousut saatu

Olin lukenut kuullut ja nähnyt Slipstop tossuista jo ennen omien tossujemme kotiutumista. Kuulemani asiat luonnollisesti olivat hyviä, sillä saadessani tilaisuuden yhteistyöhön valmistajan kanssa, otin mahdollisuuden ilolla vastaan.

Lastemme kerho- ja hoitotossut ovat vuosien saatossa olleet aika sekalaista seurakuntaa, pääasiassa serkuilta ja muilta tutuilta lapsilta tulleita jo vähän ennalta käytettyjä kappaleita. Hyvin ovat käyttöön riittäneet, mutta mitä enemmän lapset ja jalat kasvavat, sitä enemmän myös tossujen kulutus tulee todelliseksi ja ensimmäisten uusien tossujen hankinta oli tähän syyskauteen ihan ajankohtaista.

Lapset saivat itse valita suosikkikuosinsa Slipstopin nettikaupasta ja suosikkeja kurkittiinkin intensiivisesti tabletilla selaten kaikki kuosit ettei vain yhtäkään mahdollisuutta jäisi näkemättä 😀 . Poika ihastui oitis Panda-kuosiin, tällä hetkellä suosikkipehmoleluna oleva Pekka-panda taisi vaikuttaa valintaan. Tyttäreni valitsi omaksi suosikikseen jäätelötossut, iloinen väritys ja kiva aihe taisivat lopulta sinetöidä valinnan vaikka veljen poimimat pandatkin houkuttivat. Olin päättänyt valita tossut myös omaan käyttööni, sillä studiollani olen aina ilman kenkiä ja koska asiakkaani pääasiassa kuitenkin asioivat kengät jalassa toisivat tossut ehkä hiukan helpommin puhtautta omille sukille ja etenkin vielä lämpöisiin aikoihin välttäisivät villasukkien käytön (joita muuten mielelläni käytän kesät talvet). Tossujen oli ajatus toimia myös ulkokuvauksissa esim. nurmikolla.

Kun tossut tulivat, olivat ne heti käteen mukavan tuntuiset. Tyttäreni informoi heti tossujen olevan uimapukukangasta ja kysyi saisiko tossuilla uida. Tuumasin, että esimerkiksi uima-altaan reunalla kävelyyn tossuset olisivat varmasti omiaan hyvin pitävän pohjansa ansiosta. Lapset juoksentelivat ensimmäisen illan tossut jalassa pitkin taloa ja pitävyys ja lattiapinnan tuntuma tossuissa tosiaankin oli mainio. Kevyen ja muotoutuvan materiaalinsa ansiosta tossut myös käyvät jalkaan kuin jalkaan. Todellisuus on, että kun tossua aikansa pitää tuntuu se jalassa samalta kuin sukka, sitä ei siis huomaakaan!

Omassa työssäni olen tossuja käyttänyt sekä normaaleina toimistopäivinä että kuvauksissa, tossujen pitävä pohja ja keveys ovat parhaita ominaisuuksia ja vaikka en olekaan tossuaikuinen (tiedätte ne, tossuaikuiset..) niin koen että mustat Slipstopini sulautuvat päivittäiseen (yleensä tummaan) asuuni erittäin hyvin.

Tossut ovat nyt meillä olleet käytössä noin kuukauden ja omien käyttökokemustemme perusteella listasin muutamia huomioitamme vielä lyhyeen yksinkertaiseen plussat ja miinukset listaan:

+ Slipstop-tossut ovat erittäin mukavat, kevyet ja huomaamattomat jalassa
+ Slipstop-tossujen pohja on jämäkkä, mutta todella taipuisa ja siinä on todella hyvi pito. Liukastumisvaaraa ei siis varmasti ole liukkaammillakaan lattioilla
+ Slipstop-tossuissa kuoseja ja kokoja on tarjolla paljon, voisin vannoa että jokaiselle löytyy oma suosikkinsa verkkokaupasta!
+ Slipstop-tossut on helppo pestä kevyesti käsin tai pyyhkimällä lika kostealla pois (Huom! Konepesua ei suositella!)

Lasten suusta tossut eivät ole saaneet moitteen sanaa, omalla kohdallani olen löytänyt yhden hennon miinuksen:
– Tossu ei ainakaan omassa käytössäni hengitä ihan kuten toivoisin, silloin kun tossut ovat käytössä sisätiloissa. Tossuja käytettäessa jalkani tuntuvat hikoavan aika paljon ja esimerkiksi kokonaista päivää edes toimistopäivänä en voi tossuja käyttää vaan ne pitää välillä ottaa pois. Toisaalta tämä ei ole ongelma, jos pitää esimerkiksi säännöllisesti kahvi- ja ruokatauot tossuttomina 🙂 . (Lisähuomiona mainittakoon vielä, että useat sukattomana tossuja käyttävät omien kommenttiensa mukaan kokevat tossujen hengittävän hyvin ja myös valmistaja uskoo, että sukattomuus tossuissa auttaa materiaalia “hengittämään” paremmin. Omassa käytössäni tossut ovat aina olleet sukan kanssa, sillä itse koen hiukan vaivalloiseksi sukkien ja tossujen edestakaisian pyörittelyn. En myöskään vilukissana pysty kulkemaan niin, että nilkkani ovat paljaana. Jos siis pystyt käyttämään tossuja sukitta, tämä vaihtoehto on varmasti paras ja toimivin 🙂 ! )

Kaikkiaan tossut ovat suosittelun arvoisia ja etenkin lasten käytössä olleet ihan hitti. Slipstop-tossut korvaavat perinteiset “kerhotossut” mennen tullen etenkin pitävän pohjansa ansiosta (ei ole yksi tai kaksi kertaa kun batmanini on heittänyt selälleen juostessaan hoidossa vastaan kun olen häntä mennyt hakemaan). En ihmettelekään miksi esim Instagramissa näitä tossuja tuntuu vilisevän jatkuvasti 🙂 !

-Jenni

Ps.. Tossujen lisäksi sivuilta voi tilata myös sukkahousuja ja jos olet seurannut mm. Kollaasin Instaa niin tiesitkin jo, että yhdet sukkiksetkin meille kotiutuivat! Nämä ovat ihan suosikit tytölle ja aiheuttavat ihastusta kaikkialla missä ovat jalassa. Minusta myös tosi hauska lahjaidea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *