Olipa hyvä, että tavattiin

Sisustajan karkkikauppa + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Colore

Tiedättekö kun löytää paikan, josta ei oikeastaan haluaisi lähteä kotiin? Sellaisen paikan, jossa voisi viettää tunteja ja tunteja ja silti aina löytää uusia yksityiskohtia, joihin silmä jää kiinni. Minulle tämä paikka on sellainen.

Sisustajan karkkikauppa Colore tuli minulle tutuksi ensi kertaa aloittaessani suunnittelemaan yhteistyökuvauksia tuttavayrittäjäni kanssa. Tämä tuttavani kertoi intoa puhkuen taannoin myös ryhtyneensä pyörittämään siskonsa kanssa ihanaa sisustusputiikkia, joka toimii pääasiassa verkkokauppana, mutta jonka tuotteita olisi tarkoitus saada myyntiin myös kivijalkaan.

Kun ensimmäistä kertaa astuin Tatuointistudio Luovan tiloihin Saarijärvelle, tajusin hyvin, miksi Ottilia oli nähnyt yrityksensä mainioksi kodiksi myös Coloren sisustustuotteille. Nämä kaksi yritystä toimivat käsikädessä niin upeasti, että tosiaankin jokaisella käyntikerralla tekisi mieli jäädä istumaan punaisille nojatuoleille pidemmäksikin aikaa ihan vain ihaillakseen kaikkea. Ottilian persoonallinen ja uskomattoman erehtymätön sisustusmaku- ja tyyli näkyy valtavan hienosti pienessä, mutta tehokkaassa pienessä myymälän ja tatuointistudion paketissa. Asiantunteva ja hyväntuulinen asiakaspalvelu vain kruunaa koko paketin.

Ja hei, paras juttu tottakai viimeisenä. Ilolla saan tarjota kaikille Kollaasin lukijoille koodin, jolla saat 15 % alennusta koko Coloren valikoimasta lukuun ottamatta tapetteja ja lahjakortteja! Tämä salainen koodi on    KEVÄT2018     ja voimassa 30.6.2018 saakka. Muista käyttää siis koodia kun shoppailet verkkokaupassa joka löytyy siis täältä . Samaa koodia voit toki hyödyntää myös myymälässä, muista vain mainita Kollaasin koodi kassalla ostoksia tehdessäsi 🙂 !

Onko Colore sinulle entuudestaan tuttu vai löysitkö sen vasta nyt?

Mikä on sinun suosikkituotteesi kaikista “herkuista” 🙂 ?

-Jenni

Ps.. Inspiraatiota ostoksille ja sisustukseen voit hakea esimerkiksi lukemalla Pikkublogin tekstin kalkkimaaleista täällä tai minun tekstini tauluprojektista täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *