Nuoret ja aikuiset

Palvelut

Ylioppilaskuvaus, rippikuvaus, valmistujaiskuvaus tai kuvaus ihan vain koska sinä olet sinä.

Yhden hengen muotokuvaus on hinnaltaan 90e Kahden hengen muotokuvaus kuten vuosipäiväkuvaus tai kihlakuvaus on hinnaltaan 120e ja isomman ryhmän kuten perheen tai kokonaisen sukupolven kuvausmaksu on 140e.

Jos toivot itsellesi erikoisempaa kuvausta kuten huomenlahjakuvausta, on tämän erikoiskuvauksen kuvausmaksu 140e sisältäen myös kattavan suunnittelupalaverin. Parturi-Kampaamo Saijan kanssa yhteistyössä toteutetut Hei sinä-paketit alkaen 150e.

Kaikissa kuvaustyypeissä kuvaamme toivottaessa useammalla erilaisella ajatuksella kuvia eli esimerkiksi ryhmä- ja perhekuvissa voimme koko ryhmän kuvan lisäksi ottaa yksilökuvia. Rippi- ja ylioppilaskuvaukseen on helppo samalla kertaa ottaa mukaan myös perhekuvaus. Yhteistyökumppaneinani on omien alojensa ammattilaisia, joten toivottaessa voin varata sinulle myös kampauksen ja meikkauksen sekä varata erikoisemman kuvausympäristön. Kerro rohkeasti toiveesi ja herätetään se eloon!

 Yllämainittu kuvausmaksu kattaa mahdollisen kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivomassasi miljöössä sekä aidoiksi valokuviksi tehdyt koevedokset. Näistä vedoksista pääsette tekemään kuvatilauksen erillisen kuvahinnaston mukaisesti eli valokuvia ei kuvausmaksun hintaan vielä kuulu. Valittavissanne tuotevalikoimassa on laajasti eri kuvatuotteita aina perinteisistä valokuvista kauniisiin näyttäviin tauluihin ja taulukollaaseihin. Autan mielelläni kuvien ja tuotteiden valinnassa ja löytämään sopivimman paketin juuri sinulle!

Hei sinä-kuvauspakettiHei sinä-kuvauspaketti
FacebookInstagramPinterest