Lapset ja perhe

Palvelut

Lapset, sisarukset ja perheet ikävuosiin katsomatta kuvataan oman toiveesi mukaan joko studiossani Lievestuoreella tai missä tahansa yhdessä sopimassamme miljöössä. Voin siis tulla kuvaamaan kotiinne tai voimme sopia kuvauksen pellolle tai leikkipuistoon.

Yhden hengen kuvaus kuten yksivuotiskuvaus on hinnaltaan 90e. Yksi lisähenkilö kuten sisarus kuvaan mukaan on +30e ja koko perheen tai isomman sisarusparven (eli yli kaksi henkeä) kuvaamme yhdellä kertaa 140e kuvausmaksulla. Perhekuvauksessa tai muutta yli kahden hengen kuvauksessa tallennamme aina samalla kertaa mahdollisimman paljon erilaisia perheenne kuvia toiveenne mukaisesti. Voimme siis tallentaa yksilökuvia lapsista, sisaruskuvia yhdessä ja mukaan mahtuvat myös vanhempien pariskuntakuvat (joita muuten koskaan ei ole liikaa).

 Yllämainittu kuvausmaksu kattaa mahdollisen kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivomassasi miljöössä sekä aidoiksi valokuviksi tehdyt koevedokset. Näistä vedoksista pääsette tekemään kuvatilauksen erillisen kuvahinnaston mukaisesti eli valokuvia ei kuvausmaksun hintaan vielä kuulu. Valittavissanne tuotevalikoimassa on laajasti eri kuvatuotteita aina perinteisistä valokuvista kauniisiin näyttäviin tauluihin ja taulukollaaseihin. Autan mielelläni kuvien ja tuotteiden valinnassa ja löytämään sopivimman paketin juuri teid’n perheellenne!

Odotusajan kuvaus, Jenora Design
FacebookInstagramPinterest