Olipa hyvä, että tavattiin

Valokuvaaja

Hei, minä olen Jenni.

Valokuvaaja, innostuja, toteuttaja, yrittäjä-äiti

Minulle valokuvan tärkein tehtävä on kertoa elämästä ja sen hetkistä. Muistuttaa meitä asioista, joita emme ehkä muuten muistaisi. Minulle valokuva on rehellinen kuvamuisto, se muistuttaa minua ja sinua siitä mitä tänään tapahtuu, millaisia olemme ja miltä näytämme. Kuvamuistot kuvittavat elämämme kaaren aina ensihetkistä viimeiseen henkäykseen.

Olen iloinen, että sinä olet täällä ja haluat tietää minusta lisää. Tutustu rauhassa minuun ja töihini sekä täällä kotisivuillani että sosiaalisessa mediassa ja mieti olisimmeko juuri me sopivat toisillemme. Ota sitten yhteyttä tai piipahda käymään studiollani. Luodaan sinullekin kuvamuistoja, jotka palvelevat sinua aarteinasi vielä pitkään.

Olipa hyvä, että tavattiin.

– Jenni Oranen / yrittäjä, Jenora Design

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.

So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.

Explore. Dream. Discover.”

 

― H. Jackson Brown Jr.