Lievestuoreen valokuvaamon palvelut, Perhekuvaus

Millainen on perhekuvaus ja mitä se sisältää?

Perhekuvaus on juuri sinun perheellesi toteutettu kiireetön kuvaus studiossa tai muussa haluamassasi kuvauspaikassa. Perhekuvauksen yhteydessä on mahdollista koko perheen yhteiskuvien lisäksi tallentaa myös kuvia jokaisesta perheenjäsenestä yksin tai vaikkapa aikuisista yhdessä ja lapsista yhdessä.

Perhekuvaus voi olla myös sukupolvien kuvaus, jossa voi olla mukana perheenjäsenet aina mummista ja ukista lapsenlapsiin <3 . Myös näissä kuvauksissa voimme tallentaa isomman ryhmäkuvan lisäksi myös kuvia erikseen lapsista tai kustakin perheestä. Perhekuvaukseen varataan aina hyvin aikaa, jotta ehdimme rauhassa tallentaa kaikki toivotut kuvat. Perhekuvauksissa menemme pienimmän kuvattavan ehdoilla eli lasten viihtyminen ja jaksaminen on etusijalla.

Opastan ja ohjaan kuvauksissa, joten teidän ei tarvitse ”osata” olla tai asettua kuviin tietyllä tavalla, vaan olen apunanne kuvauksen alusta loppuun saakka. Annan vinkkejä ja ideoita siihen, mitä voitte tehdä ja puuhata yhdessä kuvauksen aikana, jotta saamme rentoja hyvän fiiliksen kuvia teille muistoksi. Muotokuvauksen tähtimenä on, että saamme teille muistoksi kuvamuistoja, jotka toimivat niin omiksi muistoiksi, kuin läheisillekin jaettaviksi.

Kuvauksen jälkeen noin kahden viikon päähän sovimme yhteisen vedospalaveripäivän, jolloin pääsette katselemaan onnistuneimpien kuvien esikatseluversioita. Kuvauksen jälkeen noin kahden viikon päähän sovimme tapaamisen vedospalaverin merkeissä. Suunnittelemme, mitä kuvista toivoisitte tehtävän ja kuvaamolta löydätte erilaisia malleja niin eri valokuvakooista kuin taulumateriaaleistakin. Lopulliset kuvat tilataan erillisen tuotehinnaston mukaisesti ja saatte valita tilattavaksi omat suosikkikuvanne.

Miten pukeudumme perhekuvaukseen?

Perhekuviin, kuvan kuvauksiin yleensäkin suosittelen valitsemaan vaatteet, jotka tuntuvat mukavilta ja joissa on hyvä liikkua. Isommankin ryhmän kuvaa ”rauhoittaa” yhdessä valittu värimaailma ja sen noudattaminen; suosittelen enintään kolmea eri väriä ja kahta eri kuosia vaatevalintoja tehdessä. Pukeutumisella voit ja saat aina ilmentää omaa tyyliäsi; lainavaatekaappia en tarjoa, vaan toivon että tulette kuvauksiin omasta kaapista löytyvissä suosikkivaatteissa 🙂 . Jos vaatevalinta tai mikä tahansa muu mietityttää, voit aina laittaa minulle kuvia ja ideoita niin vaatetuksesta, kuin halutuista kuvistakin ja voimme yhdessä miettiä sopivinta kokonaisuutta!

Muotokuvaus 160e

Muotokuvauksen kuvausmaksu on 160 euroa ja se sisältää

  • Kuvaus yhdelle tai useammalle hengelle, sinä päätät kokoonpanon
  • Kuvaus studiollani tai toivomassasi ympäristössä (35 km säteellä matkat kuuluvat aina hintoihini)
  • Koevedosgallerian eli esikatselukuvat parhaista kuvista
  • Kuvausmaksu ei sisällä kuvia tai tiedostoja, vaan ne tilataan ja maksetaan erikseen

Lisätiedot ja ajanvaraus:

  • Perhekuvauksen voit varata netin ajanvarauksen kautta tai soittamalla/laittamalla sähköpostia  (puh. 044 9721372, sposti jenni@jenoradesign.com) .
  • Jos haluat ostaa perhekuvauksen lahjaksi, voit tilata lahjakortin sähköpostilla, soittamalla tai piipahtamalla valokuvaamollani.
  • Jos mietit millainen kuvapaketti olisi sinun perheellesi paras, voit myös tutustua eri kuvaustyyppien eroihin tässä tekstissä

-Jenni

Valokuvaamo Laukaa, perhekuvaus Jyväskylä, perhekuvaus Laukaa, perhekuvaus Toivakka, Perhekuvaus Hankasalmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän kopioi luvatta!