LAPSIKUVAUS

Hei, mukavaa että löysit sivuilleni!

Olen valokuvaaja Jenni ja palvellut lapsiasiakkaita työssäni jo yli kuuden vuoden ajan. Rakkaus ja innostus lasten kuvaamiseen on yksi isoimpia syitä, miksi yritykseni Jenora Design on aikanaan syntynyt ja tämä into tekemiseeni palaa voimakkaana yhä edelleen. Vaikka omat lapseni ovat nyt jo kouluiän kynnyksellä, heittäydyn vieläkin mielelläni lattialle pöristelemään pikkuautoilla, hypin sammakkona lattialla, innostun täysillä jokaisesta hienosta taidosta ja tempusta, kikatan mukana kun joku asia naurattaa rajattomasti.

Suurin osa lapsiasiakkaistani on 1-vuotiaita, mutta oikein mainiosti tulen toimeen myös isompien kavereiden kanssa. Heittäydyn, hassuttelen ja hulluttelen mielelläni, rakennan palikkatornin ja leikin piilosta, laulaa en häävisti osaa mutta sitäkin aina välillä teen. Ujompien lasten kanssa lähdetään liikkeelle rauhassa ja tutustutaan ensin turvallisella maaperällä oman aikuisen lähellä, jokainen lapsi on yksilö ja pienimmän ehdoilla menemme jokaisessa kuvauksessa eteenpäin.

Lapset, sisarukset ja perheet ikävuosiin katsomatta kuvataan oman toiveesi mukaan joko studiossani Lievestuoreella tai missä tahansa yhdessä sopimassamme miljöössä. Voin siis tulla kuvaamaan kotiinne tai voimme sopia kuvauksen pellolle tai leikkipuistoon.

Omaa rekvisiittaa kuvauksiin saa tuoda, mutta "perustarvikkeita" kuten leluja, tuoleja, laatikoita ja vilttejä löytyy kuvaamolta jo valmiiksi.

Yhden hengen kuvaus kuten yksivuotiskuvaus on hinnaltaan 90e. Yksi lisähenkilö kuten sisarus kuvaan mukaan on +30e ja koko perheen tai isomman sisarusparven (eli yli kaksi henkeä) kuvaamme yhdellä kertaa 140e kuvausmaksulla. Perhekuvauksessa tai muussa yli kahden hengen kuvauksessa tallennamme aina samalla kertaa mahdollisimman paljon erilaisia perheenne kuvia toiveenne mukaisesti. Voimme siis tallentaa yksilökuvia lapsista, sisaruskuvia yhdessä ja mukaan mahtuvat myös vanhempien pariskuntakuvat (joita muuten koskaan ei ole liikaa).

Yllämainittu kuvausmaksu kattaa mahdollisen kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivomassasi miljöössä sekä koevedokset eli parhaiden kuvien esikatseluversiot. Kuvausmaksu ei sisällä sähköisiä kuvatiedostoja, valokuvia tai kuvatuotteita, vaan ne maksetaan erikseen kuvatilauksen yhteydessä tekemänne kuvatilauksen mukaisesti. Tuotevalikoimassa on valittavissa laajasti erilaisia kuvatuotteita aina perinteisistä valokuvista kauniisiin näyttäviin tauluihin ja taulukollaaseihin. Autan mielelläni kuvien ja tuotteiden valinnassa ja löytämään sopivimman paketin juuri teidän perheellenne!