Olipa hyvä, että tavattiin

LAPSIKUVAUS

Hei, mukavaa että löysit sivuilleni!

Olen valokuvaaja Jenni ja palvellut lapsiasiakkaita työssäni jo yli kuuden vuoden ajan. Rakkaus ja innostus lasten kuvaamiseen on yksi isoimpia syitä, miksi yritykseni Jenora Design on aikanaan syntynyt ja tämä into tekemiseeni palaa voimakkaana yhä edelleen. Vaikka omat lapseni ovat nyt jo kouluiän kynnyksellä, heittäydyn vieläkin mielelläni lattialle pöristelemään pikkuautoilla, hypin sammakkona lattialla, innostun täysillä jokaisesta hienosta taidosta ja tempusta, kikatan mukana kun joku asia naurattaa rajattomasti.

Suurin osa lapsiasiakkaistani on 1-vuotiaita, mutta oikein mainiosti tulen toimeen myös isompien kavereiden kanssa. Heittäydyn, hassuttelen ja hulluttelen mielelläni, rakennan palikkatornin ja leikin piilosta, laulaa en häävisti osaa mutta sitäkin aina välillä teen. Ujompien lasten kanssa lähdetään liikkeelle rauhassa ja tutustutaan ensin turvallisella maaperällä oman aikuisen lähellä, jokainen lapsi on yksilö ja pienimmän ehdoilla menemme jokaisessa kuvauksessa eteenpäin.

Lapset, sisarukset ja perheet ikävuosiin katsomatta kuvataan oman toiveesi mukaan joko studiossani Lievestuoreella tai missä tahansa yhdessä sopimassamme miljöössä. Voin siis tulla kuvaamaan kotiinne tai voimme sopia kuvauksen pellolle tai leikkipuistoon.

Omaa rekvisiittaa kuvauksiin saa tuoda, mutta "perustarvikkeita" kuten leluja, tuoleja, laatikoita ja vilttejä löytyy kuvaamolta jo valmiiksi.

Yhden hengen kuvaus kuten yksivuotiskuvaus on hinnaltaan 240e sisältäen kuvausmaksun 90e sekä 150e ostosrahaa käytettäväksi kuvatilaukseenne. Kuvausmaksu sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai miljöössä (kilometrit 35km säteellä Lievestuoreelta kuuluvat aina hintoihini) ja kuvien koevedosgallerian nähtäväksenne kuvauksen jälkeen. Varsinainen kuvatilaus suosikkikuvistanne tehdään koevedosgalleriasta, jossa pääsette näkemään kuvauksen parhaimmat kuvat ja valikoimaan sieltä suosikkikuvat tilattavaksenne tiedostoina, kuvina tai tauluina. Kuvausmaksun yhteydessä maksettu 150e ostosraha vähennetään kuvatilauksenne loppusummasta.

Yksi sisarus mukaan kuvaukseen on +30e ja kaksi tai useampi sisarus tai perheenjäsen kuvaukseen on +50e.