Olipa hyvä, että tavattiin

Kyllä maalla on mukavaa

Yksi parhaita juttuja pienillä paikkakunnilla on tietynlainen yhteisöllisyys. Yhdessä tehdään, kannustetaan, puuhataan, talkoillaan ja ollaan menossa mukana. Ainakin Lievestuoreella tämä yhteisöllisyys tuntuu toimivan kerta toisensa jälkeen ja se tuo tulleessaan mm. ison liudan erilaisia hienoja tapahtumia. Eilen Jyvässeudun Ajoharjoitteluradalla päästiin seuraamaan Tractor Pullingin testipäivää.

tractorpulling-5 tractorpulling-3tractorpulling-4

Tapahtumaan ainakin meiltä lähdettiin puhtaasta mielenkiinnosta ihan koko perheen voimin, eikä onneksi pettymään jouduttu. Katsojia tapahtumassa oli paljon ja oli ihana huomata, että tapahtuma oli hyvin vahvasti koko perheelle sopiva ja lapsia katsojien joukossa oli iso liuta. Omatkin lapset viihtyivät huomattavasti paremmin, kun odotteluajoilla sai juosta ja telmiä muiden saman kokoisten tyyppien kanssa.

tractorpulling-6tractorpulling-2 tractorpulling-1

Omien lasten kuulosuojaimet harmillisesti olivat käyneet jo pieniksi, joten tapahtumaa seurattiin pääasiassa hiukan kauempaa kun suojaimet jäivät kokonaan uupumaan. Ensikerralla mukaan siis on napattava ehdottomasti Peltorit muksuille ja eipä varmaan itsellekään korvatulpat olisi huono idea (etenkin jos vetoja aikoo seurata lähempää ja kisan alusta loppuun saakka). Itselläni kamerakin tarttui mukaan vähän puolivahingossa tälle reissulle, ensikerralla voisi suunnitella jopa ennakkoonkin:  monesta kohdasta saisi aika hyvää kuvamateriaalia kisan kulusta.
tractorpulling-7tractorpulling-8

Aika erilaista ohjelmaa saatiin lauantai-iltapäivälle, mukavaa vaihtelua viikonloppuun siis. Suurella jännityksellä jäädään odottelemaan, miltä elokuussa järjestettävät ensimmäiset kisat näyttävät.

 

-Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *