Olipa hyvä, että tavattiin

Kolme vuotta yrittäjän elämää

Niin vähän aikaa ja niin paljon tarinoita kerrottavana. Siltä ainakin on tuntunut taas viimeaikoina. Blogin puolelle löytyisi asioita niin valtavasti, mutta aika varsinaisten kirjoitusten tekemiseen tuntuu olevan kortilla. Tänään kuitenkin olen varannut päivän lähes kokonaan asialle, joka lienee ymmärrettävästi aika tärkeä. Nimittäin viimeviikolla tuli täyteen elämääni yrittäjänä kolme vuotta.

jenoradesign-synttarit

Paljon on mahtunut kolmeen vuoteen, vaikka sitä aina ei itse muistakaan. Olen kuitenkin aloittanut yrittämiseni kolmehenkisen perheen voimin kotoa käsin, tässä välissä on perheemme kasvanut yhdellä, oma  tittelini on vaihtunut äitiyslomalaisesta, kotiäidistä täysipäiväiseksi palkkatyöläiseksi ja sitä kautta viimein tämän vuoden alussa täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Vaikka sivutoiminen yrittäjyys 2,5 vuoden ajan antoi vapaamman mahdollisuuden “harrastaa”: tehdä sitä mitä rakastan ilman valtavan suuria riskejä, olen kuitenkin ollut päätökseeni enemmän kuin tyytyväinen. Vaikka päätoimisena yrittäjänä saa elää taloudellisesti hyvinkin epävarmaa elämää ja joutuu arvioimaan asioita paljon, ottamaan riskejäkin, niin silti yrittäjyyden tuomat hyvät puolet ovat kuitenkin edelleen minun tilastoissani korkeammalla.

colore-2

Vuosien saatossa olen saanut tutustua hienoihin yrityksiin, tavata upeita ihmisiä ja kokea sekä nähdä asioita, joita en varmasti muuten olisi tullut nähneeksi tai kokeneeksi. Kiitoksena kaikille vanhoille asiakkailleni sekä tervetulotoivotukseksi uusille asiakkailleni olen päättänyt järjestä 3-v juhlat tälle viikolle. Stoorin lisäksi Jenora Designia kannattaa siis seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa, ensimmäiset synttärijutut starttaavat ihan näillä hetkillä 🙂 . Ehkäpä synttärit saattaisivat ulottua tänne Stoorin puolelle saakka, mitä tykkäisitte?

Huikeaa alkavaa viikkoa kaikille ja onnea minä, me,  meidän joukkue 🙂 !

 

-Jenni

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *