Olipa hyvä, että tavattiin

Joulukortti- ja pikakuvaukset 2020

 

Monen päiväkodin ja koulun perinteinen kuvauspäivä on siirtynyt keväälle, sisarus- ja kaverikuvat ovat jääneet osassa kuvatussakin koulussa pois ja olenkin nyt saanut paljon kyselyitä, järjestänkö minä tänä vuonna vielä pikakuvaukselle tai joulukorttikuvaukselle päivää. Olen tätä pohtinut ja punninnut paljon, monesta eri näkökulmasta ja lopulta päätös on ollut vain tehtävä tunteella. Ja nyt oma tunne sanoo, että joukkokuvausten järjestämisen aika ei ole nyt. Mutta. Vaihtoehtoja meillä kivalle kuvaushetkelle tällekin loppuvuodelle on! Pikakuvauksia studiollani teen ympäri vuoden, usein näitä varaavat aikuiset profiilikuvien otattamiseen mutta pikakuvaukset sopivat yhtä hyvin myös lapsille ja nuorille niin joulukortti kuin päiväkoti- ja koulukuvienkin ottamiseen.


Pikakuvaus (50e)

Varaa kuvaus netissä klikkaamalla tästä

Pikakuvaukseen luokseni pääsee ympäri vuoden, niin nytkin. Tämä kuvaustyyppi sopii hyvin perheille, jotka haluavat lapsille nopean näppärän pikaisen kuvauksen ja muiston tästä vuodesta. Jos haluat kuviin mukaan joulutunnelmaa, ilmoitathan siitä varatessasi kuvausta, niin laitetaan joulurekvisiitat valmiiksi! Pikakuvaukseen voi osallistua yksi tai useampi lapsi tai vaikka koko perhe, henkilömäärää ei ole rajoitettu mutta yhden kuvausajan kesto on aina 15min.

Pikakuvauksen hinta 50e, hinta sisältää lyhyen max 15min. kuvauksen studiollani sekä koevedosgallerian nettiin, josta voitte tilata toivomianne kuvatuotteita itse sekä sukulaisten voimin. Kaikki kuvatuotteet tarrakuvia ja magneetteja lukuunottamatta pystyn tänä vuonna tekemään itse paikan päällä, joten vielä joulukuussakin ehditään kuvata ja kuvia sekä kortteja tehdä. Tarrakuvat ja magneetitkin valikoimissa pysyvät, mutta niiden saapumiseen kannattaa varata pari viikkoa aikaa tilauksesta. PS.. ainutlaatuiset eli kanta-asiakkaani saavat pikakuvauksen vuoden loppuun saakka 30e hintaan, kanta-asiakkaaksi voit halutessasi liittyä täällä.


 

Koska monelle perheelle nyt on ollut sopiva aika miettiä myös, olisiko tämän erilainen vuosi aika jolloin kuvatkin otettaisiin vähän eri tavalla. Ja koska minuun yhteyttä ottaneista perheistä on halunnut pikakuvauksen sijaan ottaa lapsille laajemman, rauhallisemman muotokuvaushetken, lisään sen vaihtoehtona ja muistutuksena myös tähän alle 🙂 .


Muotokuvaus (alk. 90e)

Varaa kuvaus netissä klikkaamalla tästä

Yhden hengen kuvaus studiossa (tai miljöössä) 90e, sisältäen rauhallisen kuvaushetken yhdelle hengelle, kuvausaika noin 45min ja saman kuvauksen aikana otamme erilaisia asetelmia, voimme vaihtaa taustoja ja rekvisiittoja. Kuvauksiin saa aina tuoda mukanaan omia tärkeitä asioita kuten leluja tai harrastevälineitä.

Kuvaus kahdelle 120e ja yli kahdelle hengelle 140e. Kahden ja yli kahden hengen kuvauksissa voimme kuvata sekä jokaisen yksin, että kaikki yhdessä, tässä on siis mainio keino päivittää yksilökuvien lisäksi myös perhe- ja sisaruskuvat.

 


 

Tällä hetkellä nettiin on avattu normaalien arkiaikojen lisäksi muutamia ilta-aikoja marraskuulle sekä lauantaiaikoja joulukuun 5. päivälle! Ellet löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa, olethan minuun yhteydessä sähköpostilla tai soittamalla niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Iltoja ja viikonloppuaikoja on nettiajanvarauksessa aina tarjolla rajatusti, mutta yleensä takataskussa on aina jotain tarjolla tarpeen mukaan kysyville!

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen tontun kanssa tänäkin vuonna kuvausten merkeissä,

kiitos kun olette olleet aktiivisia ja kyselleet näistä kuvauspäivistä!

Terkuin,

Jenni

p. 044-9721372

[email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *