Olipa hyvä, että tavattiin

Ilmainen koulukuvaus kesäkuussa

Olen saanut viimeviikkoina paljon viestiä, kuinka nyt koulujen ollessa koronavirustilanteen vuoksi suljettuna, monella perheellä on herännyt aito huoli siitä, kuinka lapsen kerho-, päiväkoti- tai koulukuvien tänä keväänä käy. Ymmärrän huolen kuvista  hyvin, sillä monelle kuvamuistot ovat tärkeä kohta vuotta ja niistä yleensä ilahduttavaa postia lähtee myös sukulaisille ja ystäville. Tahdoin hälventää huolianne ja toivottavasti nyt kertomani helpottaa monen perheen mieliä. Järjestän kesäkuussa studiollani Lievestuoreella ilmaisen koulukuvauspäivän.

Kenelle kuvaus on tarkoitettu?

Kuvaus on avoin kaikille, jotka eivät kevään 2020 kuvauspäivään pääse omassa koulussa, kerhossa tai päiväkodissa. Myös sisaruskuvaus yksilökuvan yhteydessä on mahdollista kuvausajan puitteissa. Kuvaukseen voi osallistua vain ajanvarauksella, varaa kuvausaika omalle lapsellesi tästä linkistä. Jos yksilökuvattavia lapsia perheessänne on useampia, varaa kaksi aikaa.
Koulukuvauspäivän kuvaus on perinteinen nopeatempoinen studiokuvaus, mutta oma tapani kohdata lapsi on hiukan perinteistä koulukuvausta hitaampi, kuvausaika on noin 5 minuuttia. Vaihdamme siis jokaisen lapsen kanssa kuulumiset ennen kuvauksen alkua ja tarvittaessa jutustelemme enemmänkin, jos kuvaustilanne tuntuu erityisen jännältä. Kuvaus sopii niin pienimmille kerholaisille, kuin yläasteikäisillekin. Pienten lasten kanssa huoltajan tulee olla mukana kuvauksessa, vanhempien nuorten kohdalla kuvaukseen voi tulla myös omatoimitsesti. Kun varaat kuvauksen, jätä minulle viestikenttään info minkä ikäinen kuvattava henkilö on, niin tiedän jo ennalta minkä ikäistä lasta tai nuorta kulloinkin olen ottamassa vastaan 🙂 .

Kuvausmaksu 0e

Kuvausmaksu kuvaukselle on 0 euroa eli ilmainen. Kuvauksen jälkeen saatte linkin tilausohjelmaan, josta voitte tilata haluamianne kuvia ja tuotteita erillisen kuvahinnaston mukaisesti. Kuvahinnasto noudattaa normaalia kerho- ja päiväkotikuvausteni hinnastoa ja kuvien hinnat ovat kaikille samat. Kuvaukseen osallistuminen ei sisällä mitään tilauspakkoa, eli kuvat nähtyänne voitte itse päättää, haluatteko tilata kuvia. Koko kuvahinnaston pääset halutessasi näkemään jo ilmoittautuessasi kuvaukseen klikkaamalla oikealta näytä kuvatuotehinnasto. Muutokset tuotevalikoimaan ovat mahdollisia.

VARAA ILMAINEN KOULUKUVAUS TÄSTÄ

 

Jotain persoonallisempaa?

Jos haluaisit ennemmin rauhallisemman kuvaushetken vaikka koko perheelle ulkona kesäisisssä maisemissa ja sen myötä myös persoonalliset kuvat tästä vuodesta, suosittelen varaamaan tavallisen perhekuvauksen. Perhekuvaukseen varattu kuvausaika on 1,5h ja sinä aikana voimme kuvata koko perheen lapset yksitellen, lapset yhdessä sisaruskuviin sekä koko perheen yhdessä. Myös aikuisten yhteiskuville perhekuvauksen tiimellyksessä on hyvin aikaa. Perhekuvauksen osallistujamäärää ei ole rajoitettu, joten kuvaukseen mukaan voidaan ottaa samalla kertaa myös vaikkapa isovanhemmat tai serkukset.

Perhekuvauksen kuvausmaksu on 140e sisältäen kuvauksen miljöössä tai studiossa, ulkokuvauksen kuvauspaikan voimme miettiä yhdessä. Kuvausmaksu sisältää myös vedospalaverin kuvaamollani kuvauksen jälkeen sovittuna ajankohtana. Kuvauspalaverissa käymme parhaimmat kuvat läpi yhdessä ja saatte tehdä kuvatilauksen suosikkikuvistanne kuvaamon normaalin muotokuvaushinnaston mukaisesti. Valokuvat, taulut ja sähköiset tiedostot alkaen 30e. Saat vielä kuvausvarauksen yhteydessä kattavan infopaketin, jossa lisätietoja kuvaukseen valmistautumiseen, kuvaukseen ja sen jälkeisiin tapahtumiin. Perhekuvauksen ajankohta on mahdollista sopia oman perheenne rytmiin sopien, kesällä arkipäivien lisäksi kuvausaikoja on tarjolla myös arki-illoille sekä sunnuntaille! Ja muistathan, että kuvaamon kanta-asiakkaana saat aina normaalihintaisesta kuvausmaksusta alennuksen 🙂 .

Olipa hyvä, että tavattiin!

Kesän kuvauspäiviä odotellen,
Jenni
p. 0449721372

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *