Olipa hyvä, että tavattiin

Ilahduta kommentilla!

Ilahduta-kommentilla

Tämän päivän asia on niin tärkeä, että siitä on pakko laittaa oma kirjoituksensa molempiin blogeihini. Samasta aiheesta kirjoitus siis myös täällä.

En tiedä olenko tähän mennessä ehtinyt (lue: saanut aikaiseksi) osallistua yhteenkään blogihaasteeseen. Nyt kuitenkin eteeni ensimmisenä Essin blogista  pomppasi haaste, jota ei voi jättää väliin. Olen tässä aikojen saatossa ennenkin kirjoittanut, miten mielestäni palautteen ja kommenttien saaminen kirjoittajalle on tärkeää. Ja se on oikeasti ihan totta ja niin ajattelee aika moni muukin bloggaaja. Essi oli blogissaan hyvin maininnut koko asian yhdessä lauseessa: “Sitä ei ehkä lukijan vinkkelistä aina ajattele, mutta kommentit on hirmu iso asia bloggaajalle ja jokainen niistä tuo hyvää fiilistä ja kasvattaa intoa.” Tämä pitää niin hyvin paikkansa. Tottakai se tsemppaa kirjoittamaan ja keksimään uusia entistä hienompia juttuja ja aiheita kun tietää, että niitä joku lukeekin :).

ilahduta

Alunperin koko tämä ilostuttava haaste on lähtenyt liikkeelle Annikan blogista. Annika on listannut Ilahduta kommentilla-haasteen säännöt, jotka aion jakaa nyt myös tässä alla. Niin jokainen pääsee haasteeseen kiinni ja voi alkaa sitä toteuttaa ihan heti tästä hetkestä alkaen :).

Ilahduta kommentilla -blogihaaste säännöt

    1. Saat haastaa niin monta kuin tahdot
    2. Haasteen saatuasi kommentoi viikon aikana lukemiasi blogeja, erityisesti kommentoi niihin blogeihin joissa ei kommentteja paljon ole.

Lisähaasteena muistutan kaikkia, että ellei haasteeseen blogimaailmassa ole mitenkään mahdollista tarttua niin ota rohkeasti härkää sarvista ja vie haaste tosielämään ja arkeen. Myös bussikuski tai kaupan kassa todennäköisesti saa iloa päiväänsä kun normaalin hein ja hein sijaan annatkin yllättävän (vaikka pienenkin) kommentin. Ystävien, tuttujen ja oman perheen keskenkin sitä aina monesti uppoutuu siihen tavalliseen arkeen, eikä muista toiselle sanoa että hei, näytätpä muuten kivalta tänään. Eikä tyhjästä ketään tarvitse alkaa kehumaan, lähinnä päästää suustaan ne kivat huomiot, joita ihmisistä arkisissa tilanteissa aina tekee, mutta suomalaiseen tyyliin päättää kuitenkin ne jättää sanomatta.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s720x720/11225297_1434293116709296_2896709033319371870_n.jpg?oh=a6c83f51db26e6336cba0dae9d94ed4c&oe=574469D4
Finnish Nightmares
Täällä Stoorin puolella otan haasteen kohteeksi etenkin kaikki bloggaajat: haastakaa itsenne ja haastakaa toisenne sekä muut! Esimerkkiä voi aina näyttää ja ainakin itse olen ottanut haasteesta kopin ja alan toteuttamaan sitä heti.
Näillä lähtee keskiviikko mukavasti käyntiin vai mitä? Nastaa päivää :)!
-Jenni

6 Responses

 1. Hei! Huomasin eilen ihan saman haasteen ja ajattelin myös kirjoittavani siitä tänään 😀 Saa nähdä, ehdinkö mutta hyvä että haaste nostettiin Stooriin esiin. Great minds think a like 😉

  Hauska tuo Finnish nightmares kuva 😀

  1. Hah, mietinkin että varmasti joku muukin huomannut haasteen ja koitin kyttäillä joko joku on ehtinyt kirjoittaa ;).
   Pistä ehdottomasti sinäkin kirjoitus aiheesta: jos ei tänään niin sitten myöhemmin viikolla! Musta tää on niin hyvä juttu, että kirjoittajia ja lukijoita aktivoidaan tällaisella pienellä haasteella. Josko tästä joku ihan uusi kommentoijakin uskaltautuisi näppiksen ääreen kommentteja lähettelemään ;).

   Tuota Finnish Nightmaresia lähdin etsimään ihan tarkoituksella, arvasin että se sopisi tähän hyvin! Älyttömän hauska mustakin 😀

 2. Hei tosi hyvä lisä tuo että voi ihan arjessakin käyttää. Vaunuilla busseissa kulkevana on hoksannut et tosi harva kiittää, moikkaa tai edes vilkuttaa kuskille tullessaan tai poistuessaan bussista. Onpa kiva kiitos siitä kun on turvallisesti ja ajallaan vienyt määränpäähän :/ Se pieni moi ja vilkutus ei paljoa kyytiläisiltä vie.

  1. Kiitos Annika ja tuo on niin totta, pienet kivat kommentit arjessa eivät yleensä vaadi paljoa mutta tuovat varmasti hyvän mielen kommentin tai kiitoksen saajalle 🙂 !

 3. Kiitti bussikuskille on tapa, josta en pääse enkä halua eroon! Tietenkin, ja mitä yrmympi kuski, sen aurinkoisempi on mun tervehdys ja kiitos. Voin paljastaa, että sama pätee töissä omiin asiakkaisiin, useimmiten toimii ja jos ei niin en oo mitään menettänyt. 😉

  Anne / Retkeilyblogi Rinkkaputki
  #rinkkaputki

  1. Nimenomaan, mitään siinä ei menetä ja parhaassa tapauksessa pienellä eleellä saa hyvän mielen sekä itselle että toiselle 🙂 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *