Olipa hyvä, että tavattiin

Hyvää mieltä

Taannoin tekstissäni Yritys, joka lopetti lupasin välillä kirjoitella myös positiivisista asioista muutaman vakavamman blogijutun jälkeen. Tänään ajattelin perjantain kunniaksi pitää lupaukseni ja  höpötellä mukavia 🙂 . Laitetaanpa siis hyvän mielen lista pystyyn: mitkä asiat viimeaikoina ovat tuoneet hymyn huulilleni?

 

Työminän top 3

1. Ihmiset

Asiakkaat. Kohtaan työssäni lähes päivittäin ihmisiä, jotka saavat minut hyvälle tuulelle. Olen kovin vahvasti tunneihminen ja niin positiiviset, kuin negatiivisetkin kohtaamiset vaikuttavat koko päivän mielialaani. Hyvä palaute ja iloiset kasvot saavat aina omatkin ajatukseni iloisiksi, lapset ovat ihan ykkösjuttu hymyinensä. Helmi-maaliskuun mielialaa on selvästi kohottanut iso määrä yksivuotiskuvauksia 🙂 .

SoMessa seuraavat ovatkin varmaan jo nähneet tällä viikolla julkaisemani tekstin muistoista ja kohtaamisista. Oma työni olisi täysin merkityksetöntä ilman näitä ihmisiä. Tämänkin perheen puolesta olen vuodattanut muutaman surun, mutta ennenkaikkea ilon kyyneleen. Menevät tunteisiin nämä ihmiset, ei sille mitään voi <3

Yhteistyökumppanit. Yksinyrittäjän arki on monesti nimensä mukaisesti hyvin yksinäistä. Varsinaisia työkavereita kun ei ole, on aika vähän ketään kenelle työasioita puhua. Onneksi tielleni on sattunut muutamia valittuja ihmisiä, joiden kanssa kaikki asiat loksahtavat paikoilleen ja kaikista asioista voi puhua. Syvistäkin vesistä palaudutaan arkipäivään hetkessä ja elämä näyttää taas paremmalta rankkanakin päivänä. Kiitos esimerkiksi Anni ja Tuire, hyviä ajatuksia on tullut vaihdeltua 🙂

 

2. Kevät

Töissä kevät näkyy sekä itse työssä ja työmäärässä, mutta myös työtiloissa: tekee mieli sisustaa, uudistaa ja kehittää. Tekee mieli olla taas hiukan parempi kuin aiemmin ja keksiä jotain uutta ja upeaa! (Yksi upea keväinen sisustuslöytö näyttäytyi Instagramissa tällä viikolla 🙂 )

 

3. Rakkaus

Kukapa nyt ei rakkaudesta hyvälle mielelle tulisi? Rakkaus näkyy omassa työssäni monin tavoin: pääsen tapaamaan ja kuvaamaan rakastuneita ihmisiä, pareja. (Yksi asiakkaani kysyi tällä viikolla hintaa “sellaiselle rakkauskuvaukselle”. Ihanaa , rakkauskuvaus, mikä nimi! ) Pääsen myös näkemään rakkautta erilaisissa perhesuhteissa ja –tapahtumissa.  Kevät on upeaa aikaa rakkauden saralla: pääsen olemaan mukana häissä, niiden suunnitteluissa ja valmisteluissa. All you need is love, I say!

 

Kotiminän top 4

1. Ihmiset

No heti ensimmäisenä perhe. Juuri nyt tuntuu, että ollaan koko porukka jotenkin kovin tasapainossa; omalla eläväisellä tavallamme, mutta silti 🙂 . Mieheni kanssa vietimme taannoin neljättä hääpäiväämme ja täytyy sanoa, että yhteisen elämämme ensimmäiset vuodet ovat olleet kovin tapahtumarikkaita. Nyt kuitenkin ollaan tilanteessa, jossa tuntuu että elämä on jopa seesteistä (koputan puuta ja lisään myös, että elämä minun kanssani tuskin tylsäksi oikein koskaan käy.. 😀 )

Heti toisena ystävät. Olen kerännyt lauantaiksi talomme täyteen pitkäaikaisimpia ja rakkaimpia tyttöystäviäni. Niiden kanssa aion rätkättää, naureskella ja parantaa maailmaa. Aion olla vapaalla ja keskittyä niihin tärkeisiin ihmisiin.

 

2. Kukat

Totesin tällä viikolla, että kevät on jotenkin kovin naisvaltaisia juhlia täynnä: Ystävänpäivää myydään miehille naisten juhlana, sitten on naisenpäivä joka nyt tietysti suunnataan naisiin, lopuksi vielä heitetään äitienpäivä, niinikään naisten juhla, kehiin. No, oli miten oli niin naistenpäivänä sain kukkia; olin iloisesti yllättynyt. Tulppaanit ja kevät, tykkään <3

 

3. Koti

Koti on ihana asia. Talven aikana olen liian vähän kiinnittänyt huomiota tuohon omaan majapaikkaamme, mutta nyt kevään tullen on sen aika taas. Viikko sitten aloitin kevätsiivouksen, nyt tekisi kovasti mieli alkaa taas sisustamaan. Jo pelkkä siisti koti on mukava juttu, töistäkin on kivempi tulla siistiin kotiin 🙂 .

 

4. Hömpötykset (harrastukset?)

En ole vuosiin harrastanut mitään muuta kuin töitä. Nyt olen kuitenkin taas opetellut ottamaan aikaa lukeakseni tilaamiani lehtiä. Olen myös opetellut taas kuuntelemaan musiikkia (muualtakin kuin radiosta) sekä alkanut kiinnittää enemmän huomiota kalenteriini ja himpun hurahtanut plannerointiin. Voisiko näitä ehkä sanoa jo jopa harrastuksiksi, apua?

 

Mihin kivoihin asioihin sinä olet törmännyt lähiaikoina? Hyvää viikonloppua 🙂 !

 

-Jenni

 

Ps.. Seuraathan Jenora Designia jo Facebookissa ja Instagramissa? Jos et vielä, niin klikkaahan sivuille ja jätä vaikka kommentti 🙂 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *