Olipa hyvä, että tavattiin

Hyvää ja kaunista

 

 

Aiemmin tänävuonna Eevi DecoFeast-blogista laittoi haastetta kolme hyvää-listaukseen ja nyt viimein sain aikaa siihen tarttua. Hyviä asioita elämässä ja itsessä ei voi koskaan miettiä liikaa koska lopultahan niitä tulee mietittyä kamalan vähän. Miksi? Elämässä kun kuitenkin on niin valtavasti hyviä asioita!

 

Kolme hyvää asiaa päivässäni.

– Ihana energinen 1-vuotiskuvaus heti päivän aluksi

– Tänään luvassa suht rauhallinen työpäivä ennen loppuviikon hulinoita

– Yritykseni naapuriin on muuttanut ystäväni yritys, aamukahvi naapurissa piristi tänäänkin kummasti.

Päivien sisältöä pitäisi miettiä enemmänkin, joskus kun saan aikaiseksi aloittaa bujoilun haluan ehdottomasti sellaisen mood-värikartan johon voisi aina illalla väritellä päivän menneet tunnetilat. Pystyisi näkemään viikkojenkin päästä, että millaiset fiilikset olivat silloin ja silloin.

Kolme hyvää asiaa minussa.

– Olen iloinen, jaksan olla sitä silloinkin kuin ei tarvitsisi jaksaa

– Olen rohkea, uskallan ottaa riskejä ja haastaa itseäni

– Olen periksiantamaton enkä luovuta

Itsensä kehuminen ja positiivisten puolien etsiminen on työlästä. Mietin aina että miksi, koska omien vahvuuksien tunnistamisessa ei ole mitään pahaa. Kuulunee suomalaisuuteen, että ei oikein osata olla ylpeitä itsestään vaan aina ajatellaan sitä kehuskeluna. Miksi? Minusta on vahvuutta tuntea omat vahvuutensa.

Kolme hyvää asiaa elämässäni.

– Minulla on ihana ja rakastava perhe

– Minulla on työ, mistä pidän ja upeita asiakkaita jotka saavat minut pitämään työstäni entistä enemmän

– Minulla on ystäviä ja olen viimeisen vuoden aikana solminut upeita ystävyyssuhteita huikeiden tyyppien kanssa.

Yllättävän monesti sitä keskittyy asioihin, jotka ovat huonosti. On kylmä, tiskit tiskaamatta ja pyykinpesukonekin hajosi. Miksei voisi ajatella niin, että nyt saan käyttää lempparivilliksiäni, täyttää tiskikoneen yhdessä lasten kanssa ja vertailemalla hankkia juuri meille sopivan parhaan uuden koneen vanhan rottelon tilalle?

 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna.

– Alkuvuodesta saimme haaveillun yhteistyön etenemään ja loimme Kollaasiblogit.

– Tämä alkuvuosi ja kevään alku on ollut työn puolella vilkkaampi kuin kertaakaan aiemmin, se on mukavaa koska koen olevani parhaimmillani pienessä kiireessä.

– Tämä vuosi tulee olemaan myös henkilökohtaisessa elämässä muutosten vuosi. En ole pitänyt esikoiseni esikoulutien alkamista mitenkään erikoisen hyvänä asiana, koska se tarkoittaa sitä että kasvavat nämä mokomat isoiksi. Mutta se lapsen silmien säihke puhuttaessa eskarista on jotain sanoinkuvaamatonta. Pienellä innostuksen ja jännityksen sekaisella tunteella kohti syksyä siis mennään ja päivä päivältä opin itsekin pitämään alkavaa eskaritietä hyvänä asiana.

Vuosi on vielä aika alussaan, mutta silti monia asioita tälle vuodelle on jo alkanut hahmottua. Työkuviot selkeytyvät ja jo vuoden alussa varasin rohkeasti loman. Koska niin monena vuonna lomat ovat jääneet pitämättä tai ainakin viimetinkaan, päätin että nyt viimeisenä mahdollisena aikana varaan parin viikon loman lasten kanssa, sillä todellakin syksyllä koittaa koululaisten arki, jolloin lomalle ei enää lähdetäkään muuten kuin (vihaamanani) koulujen loma-aikana.

Kolme hyvää asiaa blogissani.

– Blogini on elämänmakuinen. Välillä toki asioiden rajaaminen on haasteellista, mutta mielestäni olen löytänyt vuosien saatossa aika tasapainoisen kokonaisuuden

– Blogini on uusissa kuorissa ja uudessa kodissa, tuntuu että nyt se alkaa vähitellen olla oikeasti kotona täällä omilla sivuilla.

– Blogini pyrkii kehittymään jatkuvasti ja päämäärätietoisesti pyrin ottamaan sille entistä enemmän aikaa. Kirjoitettavia aiheita alan myös listata kevään mittaan (näihin voit myös sinä vaikuttaa kommentin jättämällä tai viestiä laittamalla ).

Blogin toimintaa ja sisältöä olen alkanut jäsennellä entistä paremmin Kollaasiblogien myötä. Kollaasilla on tarkka suunnitelma tulevalle vuodelle ja tämän myötä myös omien tekstien elämää on ollut helpompi miettiä. Olen aika spontaani kirjoittaja ja minun on vaikea ajatella että kirjoittelisin valtavia määriä tekstejä jemmaan, koska haluan aina kirjoittaa jotenkin ajankohtaisesta asiasta tai sellaisesta, jonka teksti tulee luonnostaan. Tämä toki tuo tullessaan sen, että säännöllinen postaustahti on lähes mahdottomuus koska en osaa myöskään kirjoittaa ellei asiaa ole. Koitan kuitenkin löytää jonkin tasapainon näiden kahden maailman välillä 🙂  .

Ja hei, koska on maaliskuu, mukaan haastetaan tottakai vahvoja naisia. Satu sekä entiset bloginaapurit Liisa ja Henna, miettikääpäs tekin hyviä asioita näin maanantain kunniaksi 🙂  .

 

-Jenni

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *