Hinnasto

​Hinnasto voimassa 1.1.2019 alkaen. Hinnat pitävät sisällään arvonlisäveron 24%. Oikeudet hinnastomuutoksiin pidätetään.

Alla näkyvä hinnasto on suunnattu yksityishenkilöille. Yritysasiakas, pyydäthän siis hinnaston/tarjouksen toivomastasi palvelusta sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.


Passikuvat  VARAA TÄSTÄ

15e      Sähköinen kuva suoraan Poliisille
20e      Paperikuvat, sisältäen sähköinen kuva

Pikakuvaus (profiilikuvaus)  VARAA TÄSTÄ

50e     Kuvaus ja yksi sähköinen nettitiedosto tai vaihtoehtoisesti nettigalleria kuvatuotteiden tilaukseen.

Passikuvaan ja pikakuvaan voit tulla ilman ajanvarausta ma ja pe 9-16 sekä ke 12-16. Muina aikoina varaathan ajan soittamalla tai sähköpostilla!


Yhden hengen muotokuvaus 90e VARAA TÄSTÄ

Yksivuotiskuvaus / lapsikuvaus / ylioppilaskuvaus / rippikuvaus / odotusajan kuvaus / syntymäpäiväkuvaus

Kahden hengen muotokuvaus 120e  VARAA TÄSTÄ

Sisaruskuvaus / kihlakuvaus / pariskuntakuvaus / vuosipäiväkuvaus

Yli kahden hengen muotokuvaus 140e VARAA TÄSTÄ

Perhekuvaus / sisaruskuvaus / useamman sukupolven kuvaus

Erikoismuotokuvaus 140e / Hei sinä 250e OTA YHTEYTTÄ

Huomenlahjakuvaus / boudoirkuvaus / muotokuvaus sinusta merkkipäivänäsi tai uuden elämän kynnyksellä

Erikoiskuvaus on yhdistettävissä Parturi-Kampaamo Saijan kanssa yhteiseen Hei sinä-pakettiin. Pakettiin sisältyy kuvauksen lisäksi kampaus, meikki.

***

Muotokuvausten hinnat kattavat mahdollisen kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivomassasi miljöössä sekä koevedokset valokuvaamollani.  Kuvien katselupalaverin sovimme noin kahden viikon päähän kuvauksesta, jolloin käymme kuvat yhdessä läpi studiollani. Tällöin voit myös kysellä enemmän kuvatuotteista ja vaihtoehdoista, autan mielelläni kokoamaan juuri sinulle sopivan kuvapaketin. Kuvat ja kuvatuotteet eivät sisälly peruspaketin hintaan, vaan ne tilataan erikseen. Tällä varmistamme, että maksat vain juuri sinulle/teille sopivista tuotteista ja saat valita toivomasi kuvatuotteet kuviisi sopien. Tutustuthan kuvausehtoihin ja infopakettiin ennen kuvausta: Kuvausinfo_JD_2019!

 

Kuvahinnasto

Kattavan kuvatuotteiden hinnaston saat mukaasi kuvauksista. Alla muutamia esimerkkejä saatavilla olevista tuotteista:

Sähköiset kuvat 28-50e / kpl

Valokuvat alkaen 30e/kpl

Valokuvapaketit alkaen 120e


Tarina – dokumentaarinen kuvauspaketti 550e  OTA YHTEYTTÄ

Dokumentaarinen kuvaus Tarina voi olla perhekuvaus, lapsikuvaus, sisaruskuvaus, huomenlahjakuvaus tai mikä tahansa kuvaus, jossa on aihe, minkä tarinan kerromme kuvin. Muistoksi Tarinasta kuvatuille jää laadukas koko Tarinan kattava kuvakirja, jossa mukana vähintään 30 kuvaa. Hintaan kuuluvat myös sähköiset 13x20cm tulostuskelpoisen kokoiset tiedostot kuvista. Tarina-kuvaukseen ei sisälly koevedoksia vaan kuvaaja valitsee Tarinaan sopivimmat valokuvat.

Tarinan kuvaushetki kestää 1-2h ja toteutetaan aina miljöössä eli valitsemme kuvaukselle sopivan sisä- tai ulkolokaation jossa kuvaamme. Kuvaus voidaan yhdistää vaikkapa metsäretkeen tai johonkin tärkeään paikkaan tutustumiseen. Muotokuvauksesta dokumentaarinen kuvaus Tarina eroaa siten, että dokumentaarisessa kuvauksessa keskitymme kokonaistunnelmaan ja hetkiin sekä pieniinkin yksityiskohtiin. Tallennan mahdollisimman vahvasti kuvauksen aikana jokaisen nähdyn hetken. Dokumentaarisen kuvan jälkikäsittely on myös muotokuvaa kevyempi; Tarinan kuviin emme esimerkiksi poista mahdollisia naarmuja, mustelmia tai keksinmuruja vaan kuvat, hetket ja ihmiset esitetään aitoina ja sellaisinaan kuin kuvaushetkillä olivat.


Yksityistilaisuuksien kuvaus 150e / tunti  OTA YHTEYTTÄ

Hautajaiskuvaus / ristiäiskuvaus / nimiäiskuvaus / muu tapahtuma- tai juhlakuvaus

Hinta sisältää kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn sekä toimituksen nettigalleriassa kuvauksen jälkeen. Vähintään 2h kuvauksiin sisältyy myös yksilöllinen, teille kasattu valokuva-albumi tilaisuuden pääkuvista. Kaikissa tilaisuuksissa kuvausaika sovitaan tilaajan kanssa erikseen tilaisuuden kulkuun ja luonteeseen sopien.

Hautajaiskuvauksista lisää täällä

 


Hääpotretit 190e  OTA YHTEYTTÄ

Hinta sisältää kuvauspalaverin ja kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivomassanne miljöössä sekä sähköiset koevedokset. Hääpotretteihin on hyvä varata noin 1,5h kiireetöntä aikaa, suunnittelemme yhdessä aikataulut välimatkojen ja kuvausajankohdan mukaan. Kuvat ja kuvatuotteet eivät sisälly hintaan, vaan ne tilataan aina erikseen. Tällä varmistamme, että maksat vain juuri sinulle/teille sopivista tuotteista ja saat valita sopivimmat tuotteet kuviisi sopien.

Vihkiminen + potretit 340e  OTA YHTEYTTÄ

Sisältäen kuvauksen ennakkosuunnittelun, kuvauspalaveri, potretit ennen tai jälkeen vihkimisen sekä koevedokset.Vihkimisen kuvauksesta sähköisiä kuvia kuvausajan mukaan (noin 80kpl/tunti riippuen tapahtumien kulusta). Kuvat ja kuvatuotteet potreteista eivät sisälly hintaan, vaan ne tilataan aina erikseen. Tällä varmistamme, että maksat vain juuri sinulle/teille sopivista tuotteista ja saat valita sopivimmat tuotteet kuviisi sopien.

Dokumentaarinen hääkuvaus 150e/h  OTA YHTEYTTÄ

Hinta sisältää kuvauksen ennakkosuunnittelun ja kuvauspäivän aikataulutuksen, kuvauspalaverin eli tapaamisen kasvotusten hyvissä ajoin ennen hääpäivää sekä kuvauksen sovitulla tuntimäärällä hääpäivänä. Kysythän lisätietoja hääkuvauksen sisällöstä suoraan kuvaajalta!


Yleistä tietoa kuvauksiin ja kuviin liittyen:

– Kaikki valokuvauspaketit pitävät sisällään 35km matkat lähtöpisteestäni  Lievestuoreelta. Yli 35km menevistä matkoista kilometrikorvaus 10e/alkava kymmenen kilometriä.

– Varatut valokuvausajat ovat aina sitovia, mutta jos esimerkiksi sairastumisen takia et pääsekään sovittuun kuvaukseen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, jotta saamme vapautuneen kuvausajan seuraavalle ja voimme sopia teille uuden sopivan ajan.

– Lähetän asiakkailleni kattavan kuvausinfon ennen kuvauksia, tutustuthan infoon huolella ennen kuvauksiin saapumista

– Jokainen asiakkaani saa kuvilleen käyttöluvan, jossa on mainittuna yhteenveto kuvien luvallisista käyttökohteista. Pääasiassa yksityishenkilöt saavat kuvilleen rajattoman käyttö- ja teettämisoikeuden yksityiskäytössä ellei toisin mainita. Tekijänoikeus kuviin säilyy aina kuvaajalla ja kuvaajan nimi on mainittava asiaankuuluvalla tavalla kuvia julkaistaessa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kuvat tulee julkaista sellaisenaan, eikä kuvia saa muokata tai rajata omatoimisesti.


VALOKUVIEN TEETTÄMINEN JA VANHAT VALOKUVAT

Kauttani pystyt myös tilaamaan kuvia omista digikuvistasi netissä tai vierailemalla valokuvaamollani. Pystyn siirtämään kuvat puolestasi kameralta tai kännykästä tietokoneelle kuvien teettämistä ja valikointia varten. Teen myös vanhojen kuvien korjailuita sekä kuvista kuvia. Mustavalkokuva tai värikuva voidaan palauttaa vanhaan loistoonsa uuden tekniikan avulla, kuvien skannausmaksu alkaen 2e/kuva. Kysythän lisää kuvaajalta!

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Esimerkiksi hää- ja juhlakutsut, ilmoitukset, esitteet, mainokset, logot, käyntikortit. Graafisen suunnittelun työstä annan mielelläni tarjouksen tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä sähköpostitse tai lomakkeen kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaisia painotuotteita tarvitsisit. Kaikki graafisen suunnittelun työt suunnitellaan täysin omien toiveidesi pohjalta alusta alkaen, valmispohjia tuotteissani en käytä. Hinnat sisältävät tuotteiden suunnittelun ja toteutuksen sähköiseen muotoon, myös painopalvelut pystyn kilpailuttamaan omien verkostojeni kautta.

FacebookInstagramPinterest