Hinnasto

Hinnasto voimassa 1.1.2018 alkaen. Hinnat pitävät sisällään arvonlisäveron 24%. Oikeudet hinnastomuutoksiin pidätetään.

Alla näkyvä hinnasto on suunnattu yksityishenkilöille. Yritysasiakas, pyydäthän siis hinnaston/tarjouksen toivomastasi palvelusta sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.


PASSIKUVAUS / PIKAKUVAUS / ASIAKKAAN OMAT DIGIKUVAT

Passikuvat

15e      Sähköinen kuva
20e      Paperikuvat, sisältäen sähköinen kuva

Pikakuvaus (profiilikuvaus)

25e     Kuvaus ja yksi sähköinen tiedosto
10e     Lisätiedostot otetuista kuvista per kappale

Pikakuvauksen sisältö: alle 15 min kuvaus, kuva esimerkiksi cv:hen, LinkedIniin, Facebookiin. Kuva(t) toimitetaan sähköisessä muodossa internet-resoluutiolla, vapaalla käyttöoikeudella yksityiskäyttöön.

Nyt myös valokuvat omista kuvista!

Pystyt teettämään aidot valokuvat myös omista digikuvistasi kauttani, toimittamalla kuvatiedostot minulle joko kameran muistikortilla, muistitikulla tai sähköisen latauksen kautta. Kuvien hinta alkaen 0,88e/kpl. Tuotteet voit noutaa myymälästäni tai ne voidaan postittaa suoraan sinulle. Valokuvat ja kuvatuotteet teetän jo pitkän historian omaavassa Jyväskyläläisessä kuvanvalmistamossa. Kauttani tehdyt kuvatilaukset menevät siis paikalliselta yrittäjältä toiselle taaten sinulle ensiluokkaisen palvelun sekä tuotteiden laadun.

MUOTOKUVAUS

Yhden hengen kuvaus 90e

Esimerkiksi yksivuotiskuvaus, ylioppilaskuvaus, odotusajan kuvaus

Kahden hengen kuvaus 120e

Esimerkiksi sisaruskuvaus, pariskuntakuvaus

Yli kahden hengen kuvaus 140e

Esimerkiksi perhekuvaus, sisaruskuvaus

Huomenlahjakuvaus/

boudoirkuvaus, muu erikoiskuvaus 140e

Lahja sinulta kumppanillesi tai sinulta itsellesi. Erikoiskuvaus voi olla myös trash the dress-kuvaus tai muu lisäsuunnittelua vaativa kuvaus.

***

 

Hinnat sisältävät kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivomassasi miljöössä sekä sähköiset koevedokset. Kuvat ja kuvatuotteet eivät sisälly peruspaketin hintaan, vaan ne tilataan erikseen. Tällä varmistamme, että maksat vain juuri sinulle/teille sopivista tuotteista ja saat valita toivomasi kuvatuotteet kuviisi sopien.

Sähköisten koevedosten sijaan tai lisäksi voit valita myös kuvien katselupalaverin yhdessä kuvaajan kanssa, jolloin käymme kuvien vedokset läpi yhdessä studiollani. Tällöin voit myös kysellä enemmän kuvatuotteista ja vaihtoehdoista, katselupalaveri on sinulle ilmainen palvelu.

Kuvahinnasto

Sähköiset kuvat 28-50e / kpl

Valokuvat alkaen 30e/kpl

Valokuvapaketit alkaen 45e/kpl

Taulukollaasit alkaen 198e

HÄÄKUVAUS

Hääpotretit 190e

Hinta sisältää kuvauspalaverin ja kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiossa tai toivomassanne miljöössä sekä sähköiset koevedokset. Hääpotretteihin on hyvä varata noin 1,5h kiireetöntä aikaa, suunnittelemme yhdessä aikataulut välimatkojen ja kuvausajankohdan mukaan. Kuvat ja kuvatuotteet eivät sisälly hintaan, vaan ne tilataan aina erikseen. Tällä varmistamme, että maksat vain juuri sinulle/teille sopivista tuotteista ja saat valita sopivimmat tuotteet kuviisi sopien.

Vihkiminen + potretit 340e

Sisältäen kuvauksen ennakkosuunnittelun, kuvauspalaveri, potretit ennen tai jälkeen vihkimisen, sähköiset koevedokset.Vihkimisen kuvauksesta sähköisiä kuvia kuvausajan mukaan (noin 80kpl/tunti riippuen tapahtumien kulusta). Kuvat ja kuvatuotteet potreteista eivät sisälly hintaan, vaan ne tilataan aina erikseen. Tällä varmistamme, että maksat vain juuri sinulle/teille sopivista tuotteista ja saat valita sopivimmat tuotteet kuviisi sopien.

Dokumentaarinen kuvaus puolikas päivä 950e*

( * 30.6.2018 alkaen vuodelle 2019 varatut kuvaukset kyseisen vuoden hinnalla: 1050 e )

Hinta sisältää kuvauksen ennakkosuunnittelun ja kuvauspäivän aikataulutuksen, kuvauspalaverin eli tapaamisen kasvotusten hyvissä ajoin ennen hääpäivää. Noin 7h kuvaus hääpäivänänne toivomastanne ajankohdasta eteenpäin. sisältäen myös potretit kuvauspäivän aikana ja 5kpl itse valitsemaanne potrettia sähköisenä sekä dokumentaarisia kuvia kuvausajan- ja hääpäivän tapahtumien mukaan. Potreteissa mahdollisuus myös lisäkuviin ja kuvatuotteisiin.

Dokumentaarinen kuvaus täysi päivä 1250e

( * 30.6.2018 alkaen vuodelle 2019 varatut kuvaukset kyseisen vuoden hinnalla: 1800 e )

Hinta sisältää kuvauksen ennakkosuunnittelun ja kuvauspäivän aikataulutuksen, kuvauspalaverin eli tapaamisen kasvotusten hyvissä ajoin ennen hääpäivää. Noin 12h kuvaus hääpäivänänne toivomastanne ajankohdasta eteenpäin. sisältäen myös potretit kuvauspäivän aikana ja 10kpl itse valitsemaanne potrettia sähköisenä sekä dokumentaarisia kuvia kuvausajan- ja hääpäivän tapahtumien mukaan. Potreteissa mahdollisuus myös lisäkuviin ja kuvatuotteisiin.

 Muut kuvaukset

Yksityistilaisuuksien kuvaus 150e / tunti

Esimerkiksi hautajaiskuvaus, ristiäiskuvaus, nimiäiskuvaus, muu tapahtuma- tai juhlakuvaus

Hinta sisältää kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn sekä toimituksen cd-levyllä kuvauksen jälkeen. Vähintään 1,5h kuvauksiin sisältyy myös valokuva-albumi tilaisuuden pääkuvista. Kaikissa tilaisuuksissa kuvausaika sovitaan tilaajan kanssa erikseen, asiakkaani maksavat vain toteutuneista kuvaustunneista eivätkä esimerkiksi alkavan työtunnin mukaan.

 

Yleistä tietoa kuvauksiin ja kuviin liittyen:

– Kaikki valokuvauspaketit pitävät sisällään 35km matkat lähtöpisteestäni  Lievestuoreelta. Yli 35km menevistä matkoista perin kilometrikorvauksen 0,5e / kilometri.

– Varatut valokuvausajat ovat aina sitovia, mutta jos esimerkiksi sairastumisen takia et pääsekään sovittuun kuvaukseen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, jotta saamme vapautuneen kuvausajan seuraavalle ja voimme sopia teille uuden sopivan ajan.

– Lähetän asiakkailleni kattavan kuvausinfon ennen kuvauksia, tutustuthan infoon huolella ennen kuvauksiin saapumista

– Jokainen asiakkaani saa kuvilleen käyttöluvan, jossa on mainittuna yhteenveto kuvien luvallisista käyttökohteista. Pääasiassa yksityishenkilöt saavat kuvilleen rajattoman käyttö- ja teettämisoikeuden yksityiskäytössä ellei toisin mainita. Tekijänoikeus kuviin säilyy aina kuvaajalla ja kuvaajan nimi on mainittava asiaankuuluvalla tavalla kuvia julkaistaessa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kuvat tulee julkaista sellaisenaan, eikä kuvia saa muokata tai rajata omatoimisesti.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Esimerkiksi hää- ja juhlakutsut, ilmoitukset, esitteet, mainokset, logot, käyntikortit. Muutamia esimerkkejä hinnastosta:

Yksiosainen juhlakutsu  alk. 175e

Lehtimainos alk. 99e

Esite 1-2s. alk. 175e

Graafisen suunnittelun työstä annan mielelläni tarjouksen tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä sähköpostitse tai lomakkeen kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaisia painotuotteita tarvitsisit. Kaikki graafisen suunnittelun työt suunnitellaan täysin omien toiveidesi pohjalta alusta alkaen, valmispohjia tuotteissani en käytä. Hinnat sisältävät tuotteiden suunnittelun ja toteutuksen sähköiseen painovalmiiseen muotoon.

 

FacebookInstagramPinterest