Olipa hyvä, että tavattiin

Helmikuu

Niin vaihtui taas viikko ja jopa kuukausikin. Aika tuntuu tällä hetkellä kuluvan niin siivillä, että välillä lisätunteja vuorokauteen kaipailtaisiin. Viimeviikkoina on tapahtunut paljon ja tuntuukin, että vasta nyt helmikuussa ehtii kunnolla lähteä itsekin käyntiin kun kaikki pakolliset juoksevat asiat on hoidettuna.

Viimeviikolla sain viimeisetkin palaset studiolle kasaan, joten helmikuun kuvastarjouskin pääsi alkamaan aikataulussa tämän viikon alussa. Viimeisiä ulkonäöllisiä seikkoja tilaan tulen vielä ajan kanssa fiksaamaan, nyt minulle kuitenkin on tärkeintä että kaikki käytännön asiat ovat kunnossa ja hommat rullaavat käytettävyyden osalta täysin. Jos vielä joltain on mennyt info ohi niin kerrottakoon vielä, että Jenora Design on siis viimein saanut oman Pikkustudionsa pystyyn ja nyt helmikuun ajan saadaan nauttia tavallisten kuvausten lisäksi myös minikuvaustarjouksista, joilla studion toimintaan ja kuvauskokemukseen pääsee tutustumaan pienellä hinnalla ja normaalikuvausta lyhyemmällä ajalla. Tarjouksia on olemassa sekä  yksityishenkilöille, että yrityksille. Kannattaa klikata ja kurkata täällä!

Viimeviikolla studion lisäksi pääsin taas ideoimaan eteenpäin kaikkiaan kolmea erilaista hääkutsuprojektia. Aivan mahtavaa päästä piakkoin täälläkin esittelemään tuotoksia. Niin hienoa päästä olemaan mukana keskenään hyvin erilaisissa ja erityylisissä projekteissa!

Kuluva, helmikuun aloittanut viikko lähti itselläni käyntiin eilen tehokkaasti; päivä meni naisenergiaa ihastellessa . Päivä alkoi Riimingan ihania vaatteita kuvatessa uutta verkkokauppaa varten. Kuvausten jälkeen ajoin studiolle purkamaan tavarat ja vaihtamaan vaatteet, sillä alkuillasta ohjelmassa oli vielä Redesanin juhlat. Pitkän päivän jäljiltä juhlissa ei ollut mahdollisuutta ihan viimeiseen asti olla, mutta jo puolentoista tunnin aikana sai aika hyvän annostuksen muistakin läsnäolleista vieraista. Mahtava energia Redesanin Sannalla ja käsittämättömällä tavalla se sama energia ja ilo tarttuu myös muihin! Ei ihmekään, että naiselle on eilen myönnetty myös Suomen Yrittäjien hopeinen yrittäjäristi. Jos Redesan ei ole vielä tuttu, suosittelen etenkin jokaista yrittäjää tutustumaan heidän kotisivuihinsa.

Tämä päivä on mennyt eilen aikaansaatuja kuvia ihmetellessä, ihaillessa ja valitessa. Onpa mukaan mahtunut taas muutama hetki hääprinttienkin parissa. Tämän viikon ohjelma painottuu Pikkustudiolle, mutta tarkoitus olisi ehtiä kirjoitella myös tänne blogin puolelle teksti ellei jopa toinenkin. Tästäpä vielä kätevästi aasin sillalla pieni muistutus. Tämän blogitekstin kuvat ovat älypuhelimeni tuotoksia ja suurin osa kuvista itseasiassa on jo ainakin jossain muodossaan julkaistu tätä ennen JD:n some-kanavilla eli Facebookissa tai Instagramissa. Jos et vielä meitä kummassakaan seuraa niin nyt hop klikkailemaan itsensä tykkääjäksi ja seuraajaksi (ja tottakai ollaan mukana myös ideapankeista parhaimmassa eli Pinterestissä!). Sillä silloinkin, kun blogin puolella on hiljaista, jotain varmasti muilla kanavilla tapahtuu :). Etenkin Instagramista löytyy myös aika paljon sitä epävirallisempaa materiaalia, kuten hetkiä meidän kotiarjesta ja näistä pienistä jaloissa juoksevista ihmisistä.

Mukavaa viikkoa kaikille, palataan taas!

-Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *