Olipa hyvä, että tavattiin

Ainutlaatuinen, Jenora Designin kanta-asiakkuus

Minulle on tärkeää että sinä olet siellä, on ihanaa että saan jakaa kanssanne elämänne tärkeitä hetkiä ja luoda niistä kestäviä kuvamuistoja. Julkaisin keväällä 2020 kanta-asiakasjärjestelmäni ainutlaatuisen muistuttaakseni teitäkin siitä, että olette ainutlaatuisia ja erityisiä ihan jokainen 🙂 .  Tämä kanta-asiakkuus on avoin kaikille ja siihen pääset liittymään mukaan maksamalla jäsenmaksun. Kuvaamon kanta-asiakkaana, ystävänä ja ainutlaatuisena saat ympäri vuoden sekä pysyviä, että vaihtuvia etuuksia valokuvaamoltani sekä kuudelta muulta kotimaiselta yritykseltä.

1.4.2020 julkaistut yhteistyökumppanit ovat:

Ykkösmauste
Kampaamo Hinni
Isoisän puulelut
Hyvinvointivalmentaja Essi Määttä
Parturi-Kampaamo Saija
Koulutettu hieroja Minna Nieminen

Ystäväyritykset tarjoavat alennuksia ja kaupanpäällisiä tuotetilauksista, palveluista, kursseista. Osa eduista ja alennuksista on käytettävissä vain myymälöissä, osa myös nettikaupassa. Valokuvaamoni tarjoamia pysyviä etuja ainutlaatuisille ovat mm. alennus passikuvista ja muotokuvausmaksuista, omien digikuvien teetto valokuviksi normaalia edullisemmin sekä korttien ja adressien hintaan jatkuva alennus. Pääset myös mukaan kurkistamaan tuotteisiin ja tapahtumiin ennen muita! Kaikki ajankohtaiset etuudet ja alennukset näet aina kätevästi salasanasuojatulta nettisivulta.

Jäsenyyden hinta:

Yhden hengen jäsenyys 18e  (henkilökohtainen)

Perhejäsenyys 65e  (voit liittää mukaan kaikki saman ruokakunnan jäsenet. Aikuiset, lapset, eläimetkin.)

 

Kurkkaa lisätiedot:

Ainutlaatuinen-infopaketti

ja liity mukaan ainutlaatuisten joukkoon vaikka heti täyttämällä alla näkyvä lomake tai piipahtamalla kuvaamolla!

Liity jäseneksi tästä:

Lasku tekemästäsi tilauksesta toimitetaan noi kahden arkipäivän sisällä sähköpostiisi. Olethan yhteydessä, jos et ole saanut viestiä kolmen päivän kuluessa tilauksestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.