Ainutlaatuinen, Jenora Designin kanta-asiakkuus

Minulle on tärkeää että sinä olet siellä, on ihanaa että saan jakaa kanssanne elämänne tärkeitä hetkiä ja luoda niistä kestäviä kuvamuistoja. Julkaisin keväällä 2020 kanta-asiakasjärjestelmäni ainutlaatuisen muistuttaakseni teitäkin siitä, että olette ainutlaatuisia ja erityisiä ihan jokainen 🙂 . Kanta-asiakkuus on päivittynyt heinäkuussa 2022, luethan alta lisätiedot, kuinka sinäkin pääset mukaan!

Jenoran kantiksena eli Ainutlaatuisena saat käyttöösi sekä pysyviä, että vaihtuvia etuuksia valokuvaamolta sekä satunnaisilta yllätysvierailta. Kaikki ajantasaiset etuudet löydät kätevästi yhdeltä salasanasuojatulta nettisivustolta ja myymälässä asioidessa etuudet ovat käytettävissäsi ainutlaatuisella avaimenperällä! 

07/2022 alkaen kanta-asiakkuus Ainutlaatuinen on maksuton.

Voit liittyä mukaan kanta-asiakkaaksi netin kautta tai valokuvaamolla, liittyminen on maksutonta mutta etuuksiin ja kampanjoihin oikeuttava avaimenperä on kertamaksuna 5e/henkilö. Avaimenperä on aina henkilökohtainen ja voimassa rajattomasti.

Jäsenyyden hinta:

Ei kuukausi- tai vuosikuluja. Ainutlaatuinen avaimenperä kertaostoksena 5e (oikeuttaa etuuksiin, henkilökohtainen)

 

Liity jäseneksi tästä:

Liittymisen yhteydessä antamiasi tietoja käytetään kanta-asiakaspostin lähetykseen (sähköpostilla ja perinteisellä kirjeellä aina aika-ajoin) sekä muuhun mahdolliseen valokuvaamon markkinointiviestintään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Voit noutaa avaimenperäsi heti haluamanasi ajankohtana Valokuvaamolta, varaa noutoaika nimellä asiointiaika nettiajanvarauksestani tämän linkin takaa. Jos et pääse noutamaan avaimenperää, voit myös tilata postituksen. Pakkaus- ja toimituskulu 10e sisältäen toimituksen haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän kopioi luvatta!