Olipa hyvä, että tavattiin

Aamusta toiseen

Herään. Ensimmäisenä ajatuksenani ehtiä saada jääpalat pakkaseen, ennenkuin lapset heräävät. Lähes juoksen alakertaan ja puoliunessa koitan saada sihdattua veden  jääpalamuotteihin. Vapisevin käsin kiikutan muotteja pakkaseen, 1/3 läikkyy viimeistään pakastelokeroon, olkoon. Mitä muuta? Mukit, myös ne on saatava pakkaseen sillä eihän drinkistä tule mitään taskulämpimillä mukeilla. Pian mukit pakkaseen ja juuri kun kaivan limet ja leikkuulaudan keittiön pöydälle, herää vanhimmaiseni. Eihän siinä auta, jätettävä kaikki kesken vaikka vähän harmittaa. Puen aamutoimien jälkeen kaksikon ja hurautan autolla hoitopaikan pihaan, jätän lapset hoitotädeille ja tuikkaan lentosuukot vielä ovelta. Kaksi pellavapäätä jäävät vilkuttamaan kun autostani näkyy enää takavalot. Limet, jäät, mukit, mitä vielä.. Mitä muuta pitää olla?

Pääsen kotipihaan, jätän auton pihaan ja otan puolijuoksevia askelia ovelle. Takin heitän eteiseen, kengät mihin sattuu ja juoksen pakastimelle. Jäätyneitä, hyvä! Läimäytän vielä hetkeksi pakastimen oven kiinni kun keskityn loihtimaan tasapaksuja limeviipaleita. Maistan jo mielessäni limen kirpeyden, kuola lähes valuu suusta. Mietin, mitä muuta drinkkiin tarvittaisiin.. Kun limet on leikattuna, alkaa todellinen nopeustesti: mukit pitäisi saada pakkasesta, jäät ja juoma mukeihin niin että jääpeite säilyy ja palat eivät ala heti sulaa. Limejä somistellaan sitten jos ehditään. Än yy tee nyt. Nappaan mukit kylmästä, alan latoa vauhdilla nestettä mukiin, jääpaloja päälle, näen jo mielessäni miltä lopputulos näyttää kun alan kiikuttaa mukeja ulos. Terassin pöydälle, siihen mihin aamuaurinko lämpöisimmin paistaa. Meinaan kompastua matkalla kun koitan tasapainotella mukeja paikalleen. Vielä viimeinen silaus: limet paikalleen ja se on siinä. Jes, valmista!

tuotekuva

Pätkä alkoholistin arkiaamusta? Ei sittenkään, ihan vain valokuvaajan työpäivä . Niitä parhaita asioita työssäni: jokainen päivä on erilainen 🙂 .

Jos kiinnostaa seurata yhtä työpäivääni livenä, niin sen pääset tekemään huomenna! Nappaan nimittän omaan käyttööni Stoorin Instagramin ja pääsen Tarinoiden puolella esittelemän päivääni niin kuvien kuin videonkin muodossa. Jos siis et vielä seuraa Stooria Instagramissa, tee se nyt tästä.

Mitähän tästäkin seuraa? En todellakaan tiedä. Mutta tule katsomaan, miten eukon käy!

 

-Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *