Rakkautta on sanoa tahdon

Kirjoitettu 20.2.2018

Avainsanat: , , ,

Onni, kerro minulle, jos tulet,

mistä minä sinut tunnen?
Onko sinulla ruusu korvan takana?
Silmissä kolme valtamerta, huulilla
kuuden kevään linnut ja naurulle tuoksuvat tuulet?
Onni, jos minä nukun, herätä minut,
ravistele tyhjäksi minun surujeni pähkinäpuu.
Onni, kun se saapuu se kantaa suurta säkkiä
sylissään.
Siihen se minun murheeni kätkee kaikki,
virran vietäväksi heittää.

– Tommy Tabermann

       

Rakkautta on sanoa tahdon. Sanoa tahdon toiselle ja yhteiselle elämälle. Rakkautta on uskaltaa sanoa tahdon ja olla onnellinen, antaa toiselle kaikkensa ja uskoa, että toinen pitää hyvää huolta kaikesta saamastaan. Onnea on olla mukana näissä ihmisten elämien suurimmissa hetkissä, se todellakin on etuoikeus.

-Jenni

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

FacebookInstagramPinterest